Skip to main content

Runda a doua în competiția Vocea României - X Factor, în această seară

 

Vocea X Factor
Vocea României de la Pro TV și X Factorul Antenei 1 se întâlnesc astăzi pentru a doua oară în acest sezon.

Publicitate

Antena 1 anunță că în ediția din această seară Ştefan Bănică, unul dintre jurați, a decis să-l prezinte publicului pe băiatul lui, Ştefan, aflat în culisele emisiunii. El este la prima apariţie într-un show de divertisment.

De cealaltă parte, Pro TV anunță că telespectatorii vor fi puși în situația juraților. Astfel, concurenți vor cânta din spatele unei cortine. Până la finalul piesei nici telespectatori, nici antrenori nu vor avea nicio idee despre concurentul din spatele cortinei.

Postul anunță, fără a da nume, că un concurent al cărui tată are o carieră solidă în domeniul muzical, dar și o concurentă care a descoperit succesul în muzică de curând vor crea momente în cadrul show-ului din această seară.

Show-urile vor debuta în această seară de la ora 20.30. Tot astăzi, Kanal D are programat „tradiționalul” Suleyman.

Televiziunea publică are în această seară Telejurnalul și Dr House, pe tronsonul celor două show-uri, iar Prima TV va difuza o comedie, Panică la Hollywood.

Reamintim că prima confruntare dintre Vocea României și X Factor a fost câștigată de show-ul de pe Pro TV, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. La nivel național, Vocea a atras o medie de 1,7 milioane de privitori, , în timp ce pe Antenă erau 1,4 milioane.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu