Skip to main content

SCANDAL PESTE OCEAN. Zeci de fotografii nud cu vedete de la Hollywood au ajuns pe internet din conturile de iCloud

 

SC_D11_02752
Presa internațională a luat foc după ce zeci de fotografii personale ale unor vedete de peste Ocean au fost furate de pe conturile de iCloud și publicate pe internet. Printre numele implicate în acest caz se numără și actrița din Jocurile foamei, Jennifer Lawrence, și Mary Elizabeth Winstead.

Publicitate

Apple și FBI au început deja investigațiile pentru a stabili vinovații, în timp ce presa a început să analizeze cât de sigure mai sunt aceste sisteme pe care oamenii își țin date personale.

Reprezentanții Apple au declarat că investighează dacă conturile de iCloud ale vedetelor care aparțin vedetelor au fost sau nu sparte de hackeri, potrivit The Hollywood Reporter.

„Luăm foarte în serios chestiunile de confidențialitate și investigăm acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Apple, potrivit sursei citate.

Un reprezentant al actriței Jennifer Lawrence a declarat public că publicarea fotografiilor pe internet este o „violare flagrantă a intimității” și că „autoritățile au fost contactate”.

Unele vedete au reacționat pe paginile de Twitter în legătură cu această situație. „Pentru cei care se uită la acele fotografii pe care eu și soțul meu le-am făcut acum mulți ani în intimitatea locuinței noastre, sper că aveți o părere bună despre voi”, a scris Mary Elizabeth Winstead.

Într-un alt caz în care poze cu vedete au fost furate din computerele acestora, hackerul respectiv, Christopher Chaney, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în anul 2012. Hackerul a recunoscut că a spart conturile de e-mail ale unor vedete precum Scarlett Johansson.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • N-a spart nimeni iCloud-ul stai linistit :)))
  asta a fost un fel de "inside job" asa zisii hackeri au avut ceva informatii despre conturile vedetelor, nu poti sa te duci asa sa "spargi" icloud-ul :)))
 • N-ai inteles.Au spart iCloud-ul Apple.Vezi tu de fiecare data cand faci o poza ea se uploadeaza automat in sistemul de cloud al Apple.Multi nu stiu de faza asta atunci cand isi cumpara un produs Apple.Nu este vina lor,cat este vina Apple.Sunt doar vinovate ca au facut pozele cu pricina.Ca au ajuns pe sistemul de stocare cloud e vina Apple care din default uploadeaza si stoacheaza pozele utilizatorilor.
 • Asta imi aminteste de filmul Sextape..
  Offtopic: sper ca veti posta audientele de ieri, chiar sunt curioasa ce au facut Solcanu&Siscanu si Gherghe&Marura.
 • mai degraba este o violare flagranta a imbecilitati de care au dat dovada.
  cat de prost sa fii sa-ti faci poze in pielea goala si sa le stochezi pe un cloud?
  uite atat!

Trimite un comentariu