Skip to main content

Schimbări în grila Realitatea TV. Dorin Chioțea trece la matinal. Emma Zeicescu se mută la 21.00

 

dorin chitea_aneta sangeorzan
Grila de programe a Realitatea TV trece prin schimbări începând de astăzi. Astfel, segmentul de dimineață este ocupat de aceeași Aneta Sângeorzan alături de un nou coprezentator. Este vorba despre Dorin Chioțea, realizator al emisiunii Oamenii Realității.

Publicitate

În plus, Emma Zeicescu va avea o nouă emisiune, în fiecare seară de luni până joi de la ora 21.00, Perfect Imperfect. Ea intră pe tronsonul ocupat până acum de Eli Roman, care va trece în weekend.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Realitatea TV o televiziune echidistanta, cu prezentatori profesioniști si cu emisiuni moderate excepțional! Spre deosebire de posturile TV concurente, am impresia ca majoritatea prezentatorilor sunt absolvenți de jurnalism! Bravo Rareș Bogdan, Emma Zeicescu, Aneta si Chiotea, Claudiu Popa, Fumuru....
  • Felicitari Emma pentru pentru aseara! In sfarsit o emisiune dinamica, premium, incisiva si serioasa cum nu prea am mai vazut la Realitatea de multi ani!
  • ,,Dimineata de Stiri" este o varianta ,,Previziunilor zilei" de pe Antena3 cand prezentaul Sabina Iosub & Niels ,,Stecher". Genericul e schimbat si e oribil, gen anii '90. Nu stiu de ce la Realitatea totul trebuie sa para ca luceste, ca e sidefat si ca e in degrade??? Plus multitudinea de culori: pereti albastri, burtiere rosu/galben/verde. O sorcova...
  • Cred ca Emma Zeicescu nu si-a dorit decat sa apara in prime-time-ul ala mare. Nici Eli Roman nu facea mare branza (citea de pe niste foi 1 ora gesticuland excesiv), dar nici Emma nu va face audienta ,,Perfect Imperfect"-ul ei. Rares cel inegalabil era perfect pentru tronsonul 21-24. Emma are emisiune datorita orgoliului de a avea emisiune proprie. Claudiu Popa e si el prezentator pe 10-12, deci s-au format clanuri pe la Realitatea: GUSA-R.BOGDAN-L.SANDRU-A.PACURARU(eminenta)-A.MIRON(mereu nearanjata)-E.ZEICESCU(frumoasa foc, desteapta dar cam vocala)-C.POPA(bucuros de post).
  • Nu conteaza cine ce prezintă. Realitatea nu mai exista. Audiențe maxime se fac decât pe tronsonul analistului horea COZMIN Gusa .

Trimite un comentariu