Skip to main content

TRANSFORMARE. Pro FM și InfoPro devin posturi generaliste

 
TRANSFORMARE. Pro FM și InfoPro devin posturi generaliste
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința din 16 septembrie schimbarea tematicii celor două posturi de radio ale Pro TV SA, Pro FM și Info Pro, din muzical în generalist. De menționat că Info Pro retransmite din 2010 postul Pro FM.

Potrivit Serviciului Licențe, Pro FM crește producția proprie de la 10%, la 12%. Postul va avea și retransmisie InfoPro, de la 2,8, la 3,4%, ce va consta în preluarea de buletine de știri.

Pe de altă parte Info Pro va retransmite Pro FM în proporție de 96,6%. De menționat că șefii Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, și-au arătat intenția de a înstrăina posturile de radio pe care le dețin, pe lângă alte active care nu fac parte din din „afacerea de bază” a companiei, televiziunea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cam asa a fost anul trecut si cu radiourile Kiss, Magic si Rock cand au fost trecute pe alta companie pt a fi vandute mai usor. Acum urmeaza vanzarea ProFM-ului. Daca va ajunge pe mana lui Ghita s-a sfarsit era de glorie. Va fi Ponta FM.
  • Acum cativa ani InfoPro era un Europa FM cu mai multe stiri. . Cu 96,6% retransmisie PROfm ce se schimba? Calupurile publicitare?

Trimite un comentariu