Skip to main content

TVR va începe negocierile pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016

 
tvr
tvr

tvrTVR va începe negocierile pentru achiziţia drepturilor TV şi a drepturilor new media complete ale Campionatului European de Fotbal din 2016 (Euro-2016), scrie Mediafax.

Publicitate

Începerea negocierilor în acest sens a fost aprobată pe 11 septembrie de Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

CA al TVR va analiza oportunitatea finanţării acestui eveniment sportiv de importanţă majoră, în conformitate cu legislaţia în domeniu.

Şi meciurile României din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 (Euro-2016) sunt difuzate în exclusivitate la TVR, începând din 7 septembrie, după cum a anunţat, în luna august, Televiziunea Română.

Pe de altă parte, pe 11 septembrie, CA al TVR a aprobat şi începerea negocierilor cu firma Playbook International din Germania pentru achiziţionarea drepturilor TV exclusive şi drepturile new media complete (internet, mobil etc.) ale Cupei Mondiale de Rugby din 2015, conform mandatului acordat de Comitetul Director.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danezu Danezu
    Ce limbaj de guvernarici. E tot tanti Livia Pila sub alt nume. Limbaj de Romania Mare si profesionalism zero. Atac la persoana doar de-o ramane ceva din noroiul aruncat. Stilul securisto marxist iese ca uleiul la iveala.
  • ort ort
    Stelica Pricputu da fotbal la mase ca sa fie pe placu stapanului de la govern. e conteaza ca scufundat institutia pe care o conduce ca pe o scara de bloc....manager lu tata..ca si predecesoru: urechist, cu impresii de om de televiziune, management zero ar arrogant pana la Constantinopol si inapoi...nici ca se pute PDG mai bun.. ia mai ai-ne stelica cu BBC-ul cum e? cand ne batem cu aia in productii? ce gluma de om...

Trimite un comentariu

sus