Skip to main content

Un fost angajat al Antenelor, executat silit de Antena 3 pentru un împrumut

 
dan-boanta2
dan-boanta2

dan-boanta2

Publicitate

Postul Antena 3 îl execută silit pe jurnalistul Dan Boanţă, fost angajat al postului până în 2011, pentru suma de 15.563 de lei, ce reprezintă un „împrumut nerestituit”.

Decizia a fost dată astăzi de către Judecătoria Sectorului 5 şi poate fi atacată cu recurs numai de creditor (Antena 3), după cum se arată în decizia instanţei pe care paginademedia.ro o prezintă în continuare.

Totodată, instanţa a dispus ca Boanţă să plătească dobânda aferentă sumei de 15.563 de lei, „începând cu data de 27.06.2012 şi până la achitarea integrală a debitului şi a sumei de 1.049 lei reprezentând cheltuieli de judecată, la care se adaugă cheltuielile de executare”.

Contactat de paginademedia.ro, Dan Boanţă nu a vrut să comenteze subiectul.

Decizia instanţei, în continuare:

Admite în parte cererea. Încuviinţează executarea silita, prin toate modalităţile prevăzute de lege, în baza titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 813/30.01.2012 pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 15229/302/2012, până la concurenţa sumelor de 15563 lei reprezentând împrumut nerestituit, a dobânzii legale aferente sumei de 15563 lei începând cu data de 27.06.2012 şi până la achitarea integrală a debitului şi a sumei de 1049,78 lei reprezentând cheltuieli de judecată, la care se adaugă cheltuielile de executare. Cu drept de apel pentru creditor, în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi 05.09.2014. 
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    05.09.2014

Dan Boanţă a fost angajat al Antenelor până în vara lui 2011. La momentul respectiv, el a plecat în Statele Unite, în calitate de corespondent special, şi nu s-a mai întors.

„Domnul Dumitru Boanţă a încetat să fie corespondent al Antenei 1 şiAntenei 3 în urma deciziei acestuia de a rămâne în Statele Unite ale Americii şi a pierdut orice drept de reprezentare jurnalistică a celor două organizaţii media, în momentul în care a decis să rămână în Statele Unite ale Americii”, au transmis atunci reprezentanţii grupului de presă într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, la vremea respectivă. În 2012, Boanţă a revenit în ţară şi a lucrat la Giga TV, ca prezentator de ştiri. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Era un om de baza la Antene.
    In fiecare dimineata se deplasa la fata locului (acolo unde ambaleaza motobasistii motorul pana se ambaleaza MB) si transmitea ca e aglomerat traficul in Militari si pe Stefan cel Mare.
    Mare pierdere (Big Loose)!

Trimite un comentariu

sus