Skip to main content

VIDEO. Actorul Andrei Aradits, chef pe internet. Și-a lansat blogul și emisiunea online Singur Cook

 

Aradits

Publicitate

EMISIUNE CULINARĂ. Andrei Aradits, actor cunoscut publicului TV din emisiunea Te cunosc de undeva, de pe Antena 1 și-a lansat blogul și emisiunea online Singur Cook.

Despre ce este vorba? De ce vrea Aradits să fie “chef”, dar pe internet?

Conceptul emisiunii online: povestea unei rețete din două unghiuri diferite: un bucătar profesionist care pregătește rețeta, în contrast cu Andrei Aradits, care încearcă să o reproducă în condițiile din apartamentul lui din cartierul Colentina. Un invitat special gustă, la sfârșitul episodului, preparatul lui Aradits.

Promo-ul emisiunii online:

Andrei Aradits:

“Am observat că de ceva ani am din ce în ce mai mulți prieteni care nu mai consumă divertismentul TV la fel ca înainte. Nu știu cum se numește acest segment de populație sau cu cine votează, dar știu că există. Astfel de oameni întâlnesc la teatru, când îmi duc fiul la școală, în parc și ne zâmbim. Am gândit această emisiune de divertisment pentru ei, pentru online, unde cred că s-a mutat acest public.

Ideea originală a proiectului nu stă în structura formatului. Toată lumea gătește peste tot. Originalitatea stă mai degrabă în perspectiva abordării. Emisiunile de cooking sunt, în general, didactice. Cineva "care știe" te învață pe tine, spectator, care nu știi. Eu nu știu, mă împiedic, mi-e greu, eu vreau să învăț și asta mi se pare o aventură nostimă”, explică Aradits formatul programului online.

Despre emisiunea online Singur Cook:

- este realizat după standardele televiziunii
- fiecare episod are între 10 și 15 minute
- frecvența: o dată la două săptămâni la început, urmând ca emisiunea să fie săptămânală
- se adresează în special unui public tânăr

Primul episod poate fi văzut, integral pe blogul Singur Cook, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bunicel. Ce nu-mi place: cadrele alea cu o camera montata pe el in timp ce taie legume de ex. sunt cam inestetice dupa gustul meu si uneori mi se pare ca sunt prea multe camere, prea multe taieturi, nici cook-ul nu stie unde sa se uite. Imi plac insa conceptul, ideea de jurizare surpriza, titlul (si nu, nu se refera la faptul ca e singur in dragoste, ci singur in bucatarie, jocul de cuvinte e fain) si de cook.
  • De regula nu comentez, dar nu m-am putut abtine. Asta e chiar un proiect misto, bine executat, bine filmat si montat, cu destul farmec. Nu ati vedea o idee buna nici sa va impiedicati de ea. Din cauza unor hateri ca voi nu apar prea multe proiecte originale in Romania, ca sariti ca Haplea sa le faceti una cu pamantul.
  • Asta e " actor " . Vai de capul lui !!! Un penibil intretinut de nevasta si cu ceva pile pe unde trebuie !!!!!
  • gresit. inseamna ca nu te-ai uitat. este cea mai buna emisiune tv sau online din toate punctele de vedere care a aparut in toamna asta(raport cost-calitate). daca trustul intact nu cumpara emisiunea, chiar sunt niste prosti fara viziune.
  • Daca-i singur cuc, cred ca mai degraba ar trebui sa apeleze la un site de matrimoniale. Poate are noroc si isi gaseste o "jumatate" care stie sa si gateasca.
  • "standardele televiziunii" lui Aradits sunt foarte jos. Probabil ca dupa ideea ca el invata sa gateasca in timp ce se filmeaza, cameramanul invata sa filmeze in timp ce gateste.

Trimite un comentariu