Skip to main content

Viorel Vasile Buda a demisionat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Național al Audiovizualului

 
Viorel Vasile Buda a demisionat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Național al Audiovizualului
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz

Sursa foto: Epochtimes
Sursa foto: Epochtimes

Publicitate

Viorel Vasile Buda, membru CNA, a anunțat că demisionează din funcția de vicepreședinte, însă va rămâne membru în cadrul Consiliului. Buda a precizat că demisionează din motive personale, fără a da alte explicații. Anunțul a fost făcut chiar la începutul ședinței de astăzi a CNA.

La scurt timp după anunțarea demisiei acestuia, Narcisa Iorga, membru CNA a reacționat pe pagina sa de Facebook.

Narcisa Iorga: „Astăzi, în deschiderea ședinței Consiliului (la ora 10.10), Viorel Vasile Buda și-a anunțat demisia din funcția de vicepreședinte. El a condus ședințele în ultima perioadă Și astăzi trebuia să se întâmple la fel, în absența președintelui Consiliului. După anunțul sec al lui Viorel Buda, tocmai când ne pregăteam să propunem un președinte de ședință, cine intră în sală? Laura Georgescu. Joc de scenă. Ea nu semnează noul Regulament de Organizare și Funcționare, care îi reduce puterile, deci acest act nu poate intra în vigoare. Vicepreședintele, care ar fi putut să-l semneze își dă demisia din funcție și rămâne simplu membru. CNA merge mai departe. Eu am ieșit din ședință.”

Viorel Vasile Buda a fost numit în funcția de vicepreședinte în ianuarie 2013. El a fost numit membru CNA de către PNL.

Cine este Viorel Vasile Buda

Viorel Vasile Buda este (61 de ani) este licențiat în Fizică și are un master în „Drept Administrativ şi Statutul funcţionarului public”.

A fost profesor de fizică până în 2005, apoi a devenit Inspector școlar, iar în 2008 a fost ales deputat PNL în comisia de învățământ. Viorel Vasile Buda este membru PNL din 1990.

Știre în curs de actualizare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu