Skip to main content

23 Octombrie. Realitatea Media din nou la Elan Schwartzenberg: Acesta a câştigat pentru a 27-a oară procesele cu actualii deţinători

 
elan_schwartzenberg_capital
elan_schwartzenberg_capital

elan_schwartzenberg_capital

Publicitate

DECIZIE. Elan Schwartzenberg câştigă pentru a 27-a oară procesele cu actualii deţinători ai Realităţii Media, însă, de fiecare dată, aceste decizii sunt ignorate de judecătorul sindic, cel care are pe rol insolvenţa companiei, scrie B1 TV.

GMG Media, societate deţinută de Cozmin Guşă a pierdut la Curtea de Apel Bucureşti contestaţia în anulare la o altă decizie favorabilă - tot lui Elan Schwartzenberg, decizie care arăta că E Boutique este creditor al Realitatea Media.


Realitatea Media rămâne la Elan Schwartzenberg: Acesta a câştigat pentru a 27-a oară procesele cu actualii deţinători


SCHIMBĂRI LA GOOGLE. Noua versiune a motorului de cautare Google care va fi disponibil incepand cu saptamana viitoare va afecta “in mod vizibil” ranking-ul site-urilor de piraterie dar si prezentarea lor, scrie Wall-Street.ro.
Compania a facut anuntul pe blog, in incercarea de a detalia eforturile sale impotriva pirateriei online. Aceste noi schimbari la algoritmul de cautare vor afecta toate site-urile la nivel global.

“In august 2010 am anuntat pentru prima oara ca am putea sa dam un rang mai mic site-urilor care primesc plangeri privind incalcarea drepturilor de autor. Acum rafinam acest sistem si ne asteptam ca rangurile lor sa scada vizibil”, conform Google. Totodata compania va scoate complet autocomplete-ul din cautare pentru site-urile de piraterie notorii.
Noul Google loveste in site-urile de piraterie si introduce noi tipuri de reclame


SERIAL. Producătoarea TV Ruxandra Ion va realiza serialul „Măşti de catifea“, pentru propriul său post de televiziune, Happy Channel, care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor, scrie Adevărul. Deşi proiectul „Măşti de catifea“ se află încă în faza de pre-producţie, mai mulţi distribuitori străini doresc să achiziţioneze serialul, pentru a-l distribui la nivel internaţional.

Prezentă recent la târgul de televiziune MIPCOM, de la Cannes, unde a încheiat mai multe contracte pentru postul Happy Channel, Ruxandra Ion a primit propuneri de la mai mulţi producători străini, care vor să achiziţioneze, încă din faza de pre-producţie, serialul „Măşti de catifea“.
„Măşti de catifea“, cel mai nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, va fi distribuit în străinătate


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ungureanu Ungureanu
    Nu prea inteleg ce se intampla in postul asta...! Unii chiar vor sa faca treaba buna acolo,sunt f.buni si corecti. Multi reporteri,jurnalisti f.buni au fost dati afara... Lavinia Sandru vorbeste trei sferturi din emisiune si o pupa in fund pe Udrea, 'maestrul' Ion Cristoiu ,un excelent istoric, ma plictiseste de ma adoarme.. Saviana Russu nu a mai aparut.. Cand e teleshoping schimb intotdeauna canalul si uit sa mai dau inapoi.. Pacat! Realitatea ar putea fi un post f.bun, echidistant, premium. Dar ceva acolo nu merge si nu inteleg ce!
  • alma alma
    Elan nu se mai intoarce in tara, ca il asteapta puscaria.Oricum nu a facut nimic bun pentru oamenii de acolo, iar diva Radulescu e o psd-ista infocata, asa ca probabil ca si el ar trage la aceeasi caruta.In momentul asta Realitatea e cel mai combativ post anti-psd, fireste ca se doreste anihilarea lui.Si da, mi-a fost mila aseara de Rares Bogdan, in timp ce Cristoiu ii cinta in struna amicului Hrebenciuc (si altor hrebenciuci)....
  • nadia nitov nadia nitov
    nu sunt fan elan, ca n-am motive, dar, doamne, in ce tara traim? de 27 de ori sa castigi si sa nu iti recapeti bunul furat? mai e romania stat de drept, sau e o dictatura a hotilor?

Trimite un comentariu

sus