Skip to main content

Adelin Petrișor spune povestea unui interviu cu Alina Bica, șefa DIICOT, care nu a mai intrat la TVR

 

alina bica_udrea_hotnews
Sursa foto: HotNews

Publicitate

Jurnalistul TVR Adelin Petrișor povestește pe blogul său cum nu au mai declarațiile Alinei Bica, șefa DIICOT, pe postul public.

Imediat după apariția în presă a fotografiilor în care apar Elena Udrea și Alina Bica, aflate la cumpărături în Paris, jurnalista TVR Andreea Anghel a sunat-o pe șefa DIICOT.

„Bănuiesc că înregistrați convorbirea…În ce poze am apărut? Nu aveți prieteni, nu ieșiți în week-end? Am apărut în poziții dezolante? Am apărut trăgând pe nas?”, i-a spus Alina Bica jurnalista TVR. 

Înregistrarea este aici.

„După câteva ore, colega mea a fost sunată de doamna procuror-șef. Alina Bica i-a cerut Andreei să nu difuzeze interviul telefonic, motivând că nu a știut că e înregistrată. Argumentul doamnei nu stă în picioare pentru că ea însăși a spus “bănuiesc că înregistrați convorbirea”, deci era conștientă că va fi citată. Decizia editorială a fost să se difuzeze înregistrarea”, explică Adelin Petrișor pe blogul său.

„Ulterior, purtătorul de cuvânt de la DIICOT a mai sunat un reporter din redacție, tot fără rezultat. Andreea a primit și un email în care i se spunea că prima discuție a fost “amicală”. Într-un final, i-a sunat telefonul și directorului Departamentului Știri, Claudiu Lucaci. Nu știu cu cine a vorbit, însă el a considerat că deontologic este să ascultăm rugămințile procurorului-șef DIICOT și că Andreea trebuie să o sune din nou pe Alina Bica și să facă un alt interviu”, a mai scris jurnalistul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Si Antena 3 i-a luat exact acelasi interviu :D
    http://jurnalul.ro/stiri/observator/reac-ia-alinei-bica-e-vreo-problema-am-aparut-tragand-pe-nas-audio-680428.html

Trimite un comentariu