Skip to main content

Agenția Storience deschide un birou la Londra

 

_Adriana Stefan Liute

Publicitate

Agenția de branding Storience, lansată în urmă cu doi ani de Ștefan și Adriana Liuțe, se extinde în plan internațional prin deschiderea unui birou la Londra la finalul lunii septembrie 2014.

Adriana Liuțe, Managing Partner Storience: „Marea Britanie e cea mai dezvoltată piață de branding din Europa și ne-am dorit mereu să activăm acolo. Clientul pentru care am lucrat a fost foarte mulțumit de noi și ne-a încurajat să deschidem un birou local. Pentru a deservi cu succes clienții britanici e important să luăm pulsul pieței locale, așa că înființarea unui birou Storience la Londra ni s-a părut o decizie firească”,

Storience are deja un reprezentant local în Marea Britanie. Din rolul de Client Service Director, Ioana Jago se ocupă cu atragerea de clienți noi, dar și la gestionarea relațiilor cu aceștia. Ioana lucrează în marketing de 12 ani, dintre care ultimii 8 în Londra, și a gestionat numeroase proiecte de rebranding din postura de client.

Ștefan Liuțe, Strategy Director Storience: „Ne-am dorit mult această experiență internațională pentru că ea ne ajută să creștem și să evoluăm profesional. Credem că atunci când faci ce îți place și faci bine, succesul financiar vine de la sine”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu