Skip to main content

ANUNȚ SUPRIZĂ. Robert Turcescu va realiza o emisiune la Nașul TV

 

Robert Turcescu Nasul

Publicitate

Robert Turcescu revine în televiziune. După ce a mărturisit, în urmă cu câteva săptămâni, că a fost agent sub acoperire și s-a retras de la B1 TV, Turcescu se întoarce pe TV.

El va realiza emisiunea 100% la Nașul TV, începând de luni până joi de la ora 20.00.

El va fi în studioul Nașul TV şi duminică, în ziua alegerilor, când postul de televiziune va difuza o ediţie specială, începând cu ora 19.00, dedicată primului tur de scrutin al prezidenţialelor.

 

Anunțul a fost făcut marți seară, la finalul emisiunii Nașul, cu Radu Moraru, în care Turcescu a fost invitat.

"Trebuie să spunem că am ținut cont de faptul că Robert își dorește să facă televiziune altfel și i-am făcut o ofertă, iar el a acceptat", a anunțat pe post Radu Moraru.

„Mă bucur. Sper ca împreună să putem face lucruri împreună și sper din tot sufletul că telespectatorii pe care știu că i-am avut cândva, oameni care m-au urmărit niște ani de zile. Sper să aibă tăria să mă găseasc de luni până joi la Nașul TV”, a spus Turcescu.

În continuare, anunțul lui Turcescu: 

Robert Turcescu a fost realizator al emisiunii Sub semnul întrebării, la B1 TV, până în luna septembrie. Pe 21 septembrie, într-o duminică, el a anunțat la emisiunea Sorinei Matei că ar fi fost locotenent colonel sub acoperire, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tot atunci, Turcescu a spus că el nu va mai realiza emisiunea “Sub semnul întrebării” până când judecătorii se vor pronunța în privința vinovăției sale.

Înainte de declarațiile făcute la B1, Turcescu postase pe blog un text cu titlul Mărturisire și spovedanie, în care spunea că a fost locotenent colonel sub acoperire. Ziaristul a postat copii ale unui livret militar cu fotografia lui și două ștate de plată.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu