Skip to main content

Aristotel Căncescu, fostul șef al consiliului județean Brașov, riscă să piardă o licență radio. CNA nu i-a aprobat prelungirea

 
Aristotel Căncescu, fostul șef al consiliului județean Brașov, riscă să piardă o licență radio. CNA nu i-a aprobat prelungirea
mic-radio - debanat

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului nu a aprobat prelungirea licenței unui post radio deținute de Aristotel Căncescu, fost președinte al Consiliului județean Brașov.

Este vorba despre licența Super FM din Predeal, care ar urma să expire la 16 decembrie 2014.

Solicitarea de prelungire a licenței radio a fost supusă dezbaterii CNA în ședința de astăzi. Doar cinci și opt membri au votat „pentru”, în condițiile pentru care este nevoie de minimum șase voturi pentru ca solicitarea să fie aprobată.

Florin Gabrea,  Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea au votat pentru, în timp ce Laura Georgescu, Valentin Jucan și Lorand Turoș au fost împotrivă.

Societatea mai are o șansă să-și păstreze licența. Să facă o cerere de reanalizare care ar trebui să fie discutată înainte de expirare, 16 decembrie.

Postul este operat de societatea Canaris SRL din Brașov, al cărei acționar unic este Aristotel Căncescu. 

Canaris SRL mai operează licențele radio Super FM Brașov și Predeal, dar și două licențe TV, Mix TV Brașov și TVF Făgăraș.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu