Skip to main content

E OFICIAL. Dansează printre stele va fi marţea. Nea Mărin, în juriul showului pentru două ediţii

 

danseaza printre stele (2)

Publicitate

Mutarea emisiunii Dansează printre stele este oficială, cel puţin pentru următoarea perioadă. Programul de divertisment al Antenei 1 va fi duminică, 26 octombrie şi apoi marţi, pe 28 octombrie. Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre mutarea emisiunii Dansează printre stele, aici.

Antena 1 a anunţat oficial că programul va fi duminică, 26 octombrie, şi apoi marţi, 28 octombrie. Postul de televiziune mai anunţă şi intrarea unui nou membru în juriu, pentru cele două ediţii, care vor fi dedicate folclorului: Marin Barbu - Nea Mărin.

Antena 1 încearcă seara de marţi, după ce, duminica, Dansează printre stele a fost depăşită în rating, la distanţă mare, de filmele de pe Pro TV. În plus, duminicile cu alegerile pentru Cotroceni ar fi adus un interes şi mai scăzut pentru programul de divertisment.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, şi produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediţii. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • angela angela
    sunteti niste ratati toti care ati scris aici
  • OARE OARE
    @Andrei: Nu sunt producatorul dar tu cu patrick aveti aceeasi mama?
  • Andrei Andrei
    @OARE: Tu esti producatorul show-ului? Se observa frustrarea in scrisul tau, nu e nimic aberant, show-ul e mort, exact ca majoritatea productiilor de la Antena 1.
  • parerea mea parerea mea
    @dan sp,
    ma gandesc ca nu ar strica sa aduci niste elemente concrete, nu doar lozinci, ca sa te si credem.
    Ce inseamna "show-uri bine produse"? Daca citesti mai sus -ca sa nu mai spun de alte articole- ai sa gasesti zeci de exemple care dovedesc ca sunt produse execrabil, mult mai prost ca in anii precedenti.
    Care sunt cifrele care arata o crestere a audientei fata de anul trecut? Ia luna Septembrie sau asteapta octombrie, apoi vino si spune-ne: uite nene, au crescut in prime time cu X %, si atunci poti sa spui ca aceste productii au adus un plus.
    Mie personal mi se pare ca productiile de anul acesta sunt la fel de slabe ca si cele de anul trecut, dar in plus au 2 probleme: facand atatea transferuri "de marca" au setat un standard al asteptarilor prea inalt si dupa primele editii ale noilor emisiuni, cand oamenii si-au dat seama ca nu au adus nimic nou, audientele au revenit la cele de anul trecut. Si asta cu un cost mult mai mare, ceea ce reprezinta a 2a lor problema, pe care noi doar o putem intui.
    Ai dreptate in ceea ce priveste PRul lor dezastruos, in ciuda unor alte transferuri spectaculoase de la Pro Tv. Motivul retinerii oamenilor fata de Intact, nu este de anul acesta, nu tine de dosarul ICA, ci de Voiculescu si A3, de modul in care ei folosesc media. Orice om cu bun simt, satul de mocirla politicii partizane si jurnalismului de cumetrie, are o retinere sa mute pe oricaree din canalele associate structurii care le promoveaza. De aceea ei au success doar cu emisiuni de genul capatos, gherghe, sinteza, in gura presei. targetul acestor emisiuni nu prea are treaba cu marea masa a romanilor.
    In concluzie, daca vrei ca imaginea Intact sa se schimbe, acest lucru nu se va face cu show-uri scumpe si cu oameni 'importati" de la Pro TV, ci prin retragerea cofetarilor, voiculestilor, gazilor din management/actionariat si inlocuirea lor cu actionari si manageri credibili, care sa dea o orientrare obiectiva si independent trustului.
    Daca Sarbu-care nu este nici el o usa de biserica- intra in politica si aparea in public la fel de des ca Voiculescu, cu siguranta ca astazi Kanal D era pe primul loc in audiente.
  • baneasa calling baneasa calling
    Dupa atatea sfortari, Antena a se reintoarce la formule de tipul "folcorul contra-ataca" cu aerul ca a descoperit apa calda :)) Copiii mei, alea inca erau formule economice, nu facute cu milioane!!!
    Bravo, hai mai rezistati un pic ca iese al vostru presedinte si o sa fie toate bune din nou :)
  • Cineva Cineva
    Ai dreptate.
  • OARE OARE
    Corect
  • OARE OARE
    Ai dreptate, cu mama lui Nea marin nu vor creste audienta, probabil e moarta... Cred totusi ca vor reusi cu mama ta "Patrick"
  • Florin Florin
    nu cred ca vor fi schimbari majore. poate cu putin noroc, limitati de timpul de desfasurare, vor mai taia din partile proaste, dar nu prea cred. dar poate antena va asculta.

    ps : cine e fotograful pozei din articol ar trebui concediat. nu numai ca este deranjanta cromatica, dar nimeni nu a vazut ce fac spectatorii din spate? una se uita pe mobil, altul se tine de genunchi sa nu cada pe jos de plictiseala? dc m as uita la o asemenea emisiune unde pana si spectatorii din sala mor de plictiseala?
  • dan sp dan sp
    antena 1 in acest moment face tot ce poate, are destule showuri bine produse, insa are momentan o puternica problema de brand aparuta in august, problema care a inmultit telespectatorii ce 'din principiu nu se uita' la antene. Si asa e pe crestere pe ansamblu in cifrele de rating comparate cu anul anterior chiar daca nu se observa cu ochiul liber si la locul lor in topul audientelor, insa cu brandul e mult de lucru, poate un an-doi pana mai uita oamenii de scandalul ICA sau macar le mai trece inversunarea. De aia nu prind noile emisiuni si tot cele vechi care inca continua au mai mult succes, pt ca au deja un public si atrag si din telespectatorii ce se uitau de dinainte, dar nu se mai uita 'din principiu', insa fac doar vreo exceptie la una din aceste emisiuni. In timpul scandalului ICA, Antenele au avut niste comunicate de presa dezastruoase, politica de PR a fost practic inexistenta. Important acum e sa-si solutioneze scandalurile existente, sa nu mai intre in altele noi si sa faca noile showuri mai bine. Sa anuleze incontinuu productii e o prostie atata timp cat acestea nu sunt cu mult sub media postului.
  • adela adela
    Nu sa renunte la show, sa incerce sa-l imbunatateasca, nu neaparat cu adaugarea de vedete pe bani multi, e clar ca reteta nu merge, e un amestec de brenciu, cu "incornoratul" slav, cu lilisor, mihai petre, dansatorii par de top dar nu sunt, glumitele proaste si neinspirate ... crezi ca are rost sa mai continui, doar ai vazut si tu! Si e nashpa. Primul pas ar fi sa recunoasca ei ca ceva nu merge si sa incerce sa faca bine. Ar fi in folosul nostru, de aia imi pierd si timpul sa scriu, sperand ca poate cineva citeste si trage invataminte. Nu iese o emisiune buna cu prea multe vedete si prea multi bani!! Nu asta aduce audiente. Numai ca ei sunt cu nasul pe sus si nu accepta ca au gresit, sau ca nu pot face mai mult. Sau ca succesul de la pro nu le era datorat neaparat lor.
  • alex alex
    Ce am vrea noi ? Pai sa incepem cu inceputul :
    1 Sa o lase mai moale cu laudatul ca se vede ca si-au luat-o rau de tot anul asta , poate cel mai rau din 2008 incoace .
    2 Sa treaca odata la 16:9 , HD poate prin 20020
    3 Sa invete si tanti Mona sa produca calumea , la protv se vede ca a avut spate , aici la Antentua nu-i prea mai iese nimic
    Si ar fi mai multe dar nu mai are rost , ei tot mereu aproape vor fi ,dar niciodata primii
  • Florin Florin
    ce destepti suntem unii. da, showul probabil va avea audiente asemanatoare, dar antena face tot ce poate. ce ati vrea? sa anuleze showul dupa 3 editii? ar pierde mai multi bani decat pierd acum.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce au facut cei de la kanal d aseara fara kid sing dar cu serialul tradarea pe ce loc au fost ?
  • Adrian Lazar Adrian Lazar
    La cat de prost e facuta emisunea, in orice zi ar muta-o tot acelasi rezultat o sa-l aiba!
    Un singur cuvant descrie emisiunea (si Antena 1): JALNICA!

Trimite un comentariu

sus