Skip to main content

E OFICIAL. Dansează printre stele va fi marţea. Nea Mărin, în juriul showului pentru două ediţii

 

danseaza printre stele (2)

Publicitate

Mutarea emisiunii Dansează printre stele este oficială, cel puţin pentru următoarea perioadă. Programul de divertisment al Antenei 1 va fi duminică, 26 octombrie şi apoi marţi, pe 28 octombrie. Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre mutarea emisiunii Dansează printre stele, aici.

Antena 1 a anunţat oficial că programul va fi duminică, 26 octombrie, şi apoi marţi, 28 octombrie. Postul de televiziune mai anunţă şi intrarea unui nou membru în juriu, pentru cele două ediţii, care vor fi dedicate folclorului: Marin Barbu - Nea Mărin.

Antena 1 încearcă seara de marţi, după ce, duminica, Dansează printre stele a fost depăşită în rating, la distanţă mare, de filmele de pe Pro TV. În plus, duminicile cu alegerile pentru Cotroceni ar fi adus un interes şi mai scăzut pentru programul de divertisment.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, şi produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediţii. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marin marin
    Mona il place tare pe nea Marin :)
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Pana si Banica era mai bun, serios.
  • adela adela
    cred ca si daca ar concura cu surprize surprize si tot ar pierde. N-au inteles ca problema lor nu e ziua de difuzare ci plictiseala care te cuprinde cand te uiti la un show care ar trebui sa te mobilizeze, sa te faca sa-ti doresti si tu sa dansezi, sa-ti aduca zambetul pe buze cu replicile inteligente si haioase .... Toate postarile celor care au auvut ceva de spus impotriva emisiunii, ar fi trebuit sa fie semnale de alarma pt producatori si pt madam voiculescu. Sa invete din greseli. Din pacate, ei au preferat sa bage capul in nisip si mana in buzunar, sa-i declare pe cei care postau adevarul, drept protevisti, sau basisti platiti. Nici o clipa nu si-au pus problema, ca poate suntem simpli privitori, neafiliati politic sau vreunui trust. Oameni simpli care doresc emisiuni frumoase si care taxeaza facaturile, plagiaturile si prosul gust. Oare Mona segall nu vede inregistrarile? Nu compara cu vechile emisiuni? Nu-si da seama ca acum gireaza o porcarie? Si ca se face de ras?
  • alex alex
    Marti pe 28 o sa se bata cu CSMS Iasi - Steaua Bucuresti din optimile Cupei Romaniei care o sa fie pe protv , deci o batalie pierduta si marti .
  • rada rada
    Ii bat si Masterchef, si serialul turcesc Tradarea ! Splendida miscare...
  • patrick patrick
    pot s-o aduca si pe mama lu nea marin. acel show nu prinde la public si gata ce nu inteleg antenistii.

Trimite un comentariu

sus