Skip to main content

EXCLUSIV. Discuții la Antena 1: Dansează printre stele, mutat în altă zi

 

danseaza printre stele juriu

Publicitate

După trei ediții ale show-ului Dansează printre stele, oficialii Antenei 1 discută mutarea emisiunii într-o altă zi. Schimbarea zilei de difuzare vine în contextul în care urmează două duminici cu alegeri, iar Dansează printre stele a fost depășită la distanță de rivalul Pro TV.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, varianta cea mai probabilă este seara de marți, la concurență cu MasterChef-ul de pe Pro TV și cu serialul Trădarea de pe Kanal D.

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru pagiandemedia.ro discuțiile pentru mutarea emisiunii Danseză printre stele de duminica, dar nu au precizat ziua și nici dacă mutarea va fi definitivă.

De menționat că pe 2 și pe 16 noiembrie, în zile de duminică, vor fi alegerile pentru Cotroceni, iar televiziunile vor acoperi întreaga zi aceste evenimente.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, și produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediții. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D (cifrele, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este adevarat ca Antena are si alte probleme, dar mai dan sp, din echipa Monei Segall, productiile proprii Te cunosc de undeva si Next Star mai bat PRO-ul din cand in cand. Problema la show-ul asta este ca v-ati dat masura competentei. E usor sa faci la Pro orice, ca sa bata Antena, vorba aceea - pana si mira bate la Pro, dar sa vii pe cai asa de mari si sa faci doau emisiuni Dansez si Bucatarii, si sa clasezi Antena pe locul 4, adica nici macat media postului......trebuie sa fii tare ...inchipuit. Oricum, sunt convinsa ca Pro-ul da acatiste ca a scapati de voi: face aceeasi audienta - adica locul 1- cu de zece ori mai putini bani!
    Stau si ma intreb daca nu cumva sunteti infiltrati in Antena sa ii duceti spre prapastie.....
  • Nu prea are cand , sambata si duminica FILMUL PRO e la putere iar de luni pana vineri sunt emisiuni + meciuri .
  • din pacate, nu cred ca mutarea este o solutie. corect, poate nu e cazul sa renunte, dar trebuie sa schimbe ceva in show, nu ziua de difuzare. m-am straduit sa-mi placa, chiar am vrut sa dau o sansa, desi urasc" tradarile". nu ma pot uita mai mult de 15 min si simt nevoia sa butonez, chiar daca-mi impun sa nu o fac. e greu de descris, e o senzatie de penibil, de plictiseala, nu ofera nimic. brenciu care uneori avea sclipiri dincolo si mi se parea plin de aplomb, aici parca e o marioneta teleghidata care se straduieste prea mult si rau face. victor ... e tot victor cred ca dau acatiste cei de la pro ca au scapat de el, nu stie decat sa recite ce-a invatat. lilisor ... noroc cu tinutele ... show-ul .. un melange gretos si plictisitor. pacat de banii pe care-i baga, la bugetul alocat putea sa iasa ceva super cu oamenii sau leader-ii potriviti
  • NIMENI NU SE MAI UITA LA VEDETE DE MANA A 2-A , MANELSTI SI RETARDATI! DATI-VA CTRL + ALT + DELETE DE SECONDHAND PEOPLE CE SUNTETI! DE MANA CU DOAMNA MONA SEGAL
  • un show bine produs! Locul 2-3 in topul audientelor e media postului, vina nu e pe partea de productie, problemele antenei 1 sunt cu totul altele, dar nu are rost sa le enumar aici... si-asa si le stiu, iar productia nu salveaza celelalte hibe
  • E decisa treaba, vor avea rateu si duminica asta dar si peste doua zile, marti :)) Cat de disperat sa fii sa vrei sa-ti faci emisiunile doar ca sa se termine umilinta mai repede?
  • sa mute plictiseala de Show pe Antena3 poate are mai mult succes , la pensionarii telespectatori poate mai schimba si din perechi , sa mai bage la dans si pe Dana Grecu, Maria Coman, pe Ciuvica , Gadea, Badea si care mai sunt pe acolo poate asa o sa dea lovitura

Trimite un comentariu