Skip to main content

Metropotam introduce un model de taxare. Plăteşti şi scapi de reclame. Care sunt tarifele

 
metropotam
metropotam

metropotam

Platforma de ştiri şi timp liber Metropotam introduce un model de taxare, ce permite plătitorilor, printre altele, să scape de reclamele de pe site. Cronicile de locuri sau recomandările de vacanţă vor fi în continuare gratuit, urmând ca după o perioadă de cinci zile să fie arhivate şi disponibile doar membrilor plătitor.

Ce beneficii vor avea membrii: 

  • Membrii primesc alerte despre tot ce e nou.
  • Site-ul este fără reclame pop-up sau bannere.
  • Membrii au acces exclusiv la arhiva de cronici de ieşit şi recomandări de vacanţă.
  • Aceştia pot beneficia de oferte speciale pe care Metropotam le obţine frecvent - bilete, consumaţii gratuite, acces backstage la concerte, promoţii dedicate şi multe altele.
  • Periodic aceştia pot participa la evenimente exclusiv făcute pentru membri.

Taxele sunt de 39 de lei pe trei luni, 59 de lei pentru şase luni şi 99 de lei pe an. „Mai puţin de 10 lei pe lună. Adică vreo 2 beri. Sau o shaorma. Sau mai puţin decât un pachet de ţigări. Sau şi mai puţin decât un bilet la film sau teatru. Sau si mai puţin decât o cartela pe-o lună la metrou sau RATB”, se promovează cei de la Metropotam.

Potrivit SATI, Metropotam a avut în septembrie aproape două milioane de afişări şi 517.000 de vizitatori unici.

Mai multe detalii, AICI. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • offthe record offthe record
    e modelul de business: cum sa dai faliment dintr-o miscare. N-a reusit americanul, si sigur reuseste taranul sa bage abonament pentru stiri despre ce-au mai facut rihanna si beyonce. :))
  • Kius Kius
    E modelul de business de prostit fraierii. Articolele sunt disponibile pentru oricine vine de pe Google. Cat despre reclame... exista AdBlock.

Trimite un comentariu

sus