Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Școala de Televiziune “Tudor Vornicu” a început înscrierile: doar 89 euro/lună. Rezultate: 450 de angajați din 1300 de absolvenți

 

Scoala Tudor Vornicu

Publicitate

(P) Școala de Televiziune Tudor Vornicu a dat startul înscrierilor pentru anul 2014-2015. Prețul cursurilor: 89 de euro pe lună. Cursurile, acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, încep la 15 octombrie.

Detalii despre Școala de Televiziune Tudor Vornicu, despre profesori, despre cum decurg cursurile, dar și o galerie foto cu imagini d în continuare.

Înainte, câteva date despre eficiența cursurilor de pregătire: din 1.300 de absolvenți, 450 s-au angajat și lucrează în posturile de televiziune din România.

Profesori de top:

Din 2009 până în prezent, pe la catedră au trecut Teo Trandafir, Sandra Stoicescu, Dan Negru, Mircea Radu, Iuliana Tudor, Corina Dănilă, Carmen Ivanov, Melania Medeleanu, Raluca Moianu, Mihai Tatulici, Laura Georgescu Baron, Ovidiu Gyarmath, Petre Cătălin Fumuru, Nae Caranfil și regretatul Szoby Czeh.

Programa școlară:

Desfășurată pe durata unui an universitar, programa pune un accent deosebit pe fixare cunoștințelor de teorie cu ajutorul unui intens program de aplicații practice.

Astfel, studenții Școlii de Televiziune ”Tudor Vornicu” își produc propriile jurnale de știri, talk show-uri, emisiuni de divertisment, reportaje, documentare și filme de scurt metraj.

Toate secțiile școlii - Editorial, Tehnic, New Media, Marketing și Make-up - participă integrat la toate aceste aplicații și, mai mult, fiecare cursant trece prin toate rolurile profesionale.

Studenții secției Editorial sunt, pe rând, reporteri, redactori, editori, producători, realizatori și prezentatori. Cei care urmează cursurile secției Tehnic trec prin toate posturile specifice unui program de televiziune: operator imagine, editor imagine, regizor de montaj, sunetist, operator VTR și grafică, tehnician de lumini, regizor de platou, asistent imagine.

În acest mod, spun reprezentanții Școlii de televiziune "evităm supraspecializarea care este o capcană pe cât de periculoasă, pe atât de frecventă pe piața forței de muncă".

Cum se fac înscrierile:

Înscrierile se pot face în două moduri:

1. Online, prin formularul de pe site-ul www.scoaladeteleviziune.ro.

2. La sediul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu (Șos- Dudești Pantelimon, nr. 1-3), între orele 10-18.

Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” este acreditată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Cursurile pentru anul școlar 2014-2015 încep pe data de 15 octombrie, iar taxa școlară este de 89 de euro/lună.

Imagini de la cursurile Școlii de Televiziune Tudor Vornicu:

Tudor Vornicu 1

Tudor Vornicu 2

Tudor Vornicu 3

Tudor Vornicu 4

Tudor Vornicu 5

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • acum, fara gluma, poate 450 de absolventi au fost folositi zi lumina fara a fi retribuiti, ca la cati oameni au fost dati afara din toate televiziunile romanesti mi-e imposibil sa cred ca doar astia care au facut scoala asta au fost alesii. cand stiu profesionisti care au pus pe picioare de la A la Z televiziuni in tara si peste hotare si au fost dati fara de foste secretare ajunse neveste de patroni tv cu decizie definitiva de condamnare, reclama asta mi se pare pur si simplu deplasata.
  • O caruta de bani si ies numai retarzi de pe bancile scolii. Ii gasesti pe teren si nu stiu sa puna o intrebare sau sa filmeze. Sunt si exceptii printre ei dar muuuult prea putine

Trimite un comentariu