Skip to main content

(P) New Age Media oferă spațiu media în cea mai mare rețea de multiplexuri din România, care atrage sute de mii de spectatori în fiecare lună

 

Campanie Kinder Bueno_Oglinda Magica

Publicitate

(P) New Age Media România oferă spațiu media în rețeaua Cinema City, cel mai mare lanț de cinematografe multiplex din țara noastră, acoperind 13 dintre cele mai mari orașe românești, cu 17 cinematografe a căror audiență totalizează sute de mii de spectatori lunar. Rețeaua al cărei spațiu media este gestionat de New Age Media cuprinde un total de 154 de săli de cinema, printre care și singura sală T IMAX® din România – proiectul de co-branding realizat împreună cu Telekom România.

Audiența cinematografelor din portofoliul New Age Media România crește în mod substanțial în ultimele luni din an, când cele mai așteptate blockbustere ale anului sunt lansate pe marile ecrane.

Toamna și iarna anului 2014 nu fac excepție, mai multe super-producții, printre care și unele continuări ale celor mai de succes francize din ultimii ani, urmând să aibă premiera până la sfârșitul lui decembrie: Equalizer, The Hunger Games: Mockingjay Part I sau The Hobbit: The Battle of the Five Armies, inclusiv în sala T IMAX®.

Pe lângă creșterea traficului în perioada următoare, cinematograful oferă avantaje majore comparativ cu alte medii, audiența captivă și un core target format în proporție de 90% din persoane cu vârsta cuprinsă între 14-44 de ani, cu venituri medii și peste medie reprezentând doar două dintre motivele pentru care cinema-ul este unul dintre cele mai eficiente medii de comunicare.

New Age Media oferă posibilitatea de a targeta consumatorii, prin cumpărarea pachetelor de filme pentru familii, femei, bărbați, etc.

Cinema-ul, unul dintre cele mai accesibile și atrăgătoare moduri de evadare din cotidian, permite o percepție pozitivă a reclamelor, precum și posibilitatea realizării unor proiecte creative și inovative.

Campanie Kinder Pingui_stand

Campanie Citibank

 

Campanie Kinder Pingui_stand si mascota

 

Campanie Nivea floor stickers

 

Campanie Piraeus Bank_card supradimensionat

Campanie Piraeus Bank

Proiect branding sala Puma

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu