Skip to main content

Robert Turcescu revine la B1 TV. În reluare. B 1 TV s-a răzgândit, nu mai difuzează emisiunea

 
Robert Turcescu revine la B1 TV. În reluare. B 1 TV s-a răzgândit, nu mai difuzează emisiunea
captura robert turcescu

captura robert turcescu

Publicitate

UPDATE. Postul B1 TV a anunțat că nu va mai difuza în această seară emisiunea lui Robert Turcescu, din 11 septembrie, în care acesta vorbea cu Mihai Răzvan Ungureanu despre ofițerii acoperiți. Motivul, în articol.

Postul B1 TV va retransmite sâmbătă, de la 21.00 o ediție a emisiunii Sub semnul întrebării, din data de 11 septembrie. Postul de știri anunță o emisiune document pe tema ofițerului acoperit, cu Robert Turcescu și Mihai Razvan Ungureanu.

„In acea editie, s-au spus multe lucruri care s-au petrecut de curand, ca un fel de profetie”, anunță postul.

„În lumina recentelor dezvăluiri pe tema ofițerului acoperit, emisiunea de atunci are toate ingredientele pentru a fi catalogată drept o emisiune document pe o temă atât de fierbinte din actuala campanie electorala”, mai spun reprezentanții postului.

Reamintim că președintele Traina Băsescu a declarat luni seară, la Realitatea TV, că Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit al Serviciului de Informații Externe.

MOTIVUL. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, justificarea postului B1 TV pentru anularea difuzării emisiunii lui Turcescu, în reluare.

Pentru a nu interfera cu campania electorală, B1 TV a decis anularea difuzării în reluare a emisiunii “Sub semnul întrebării”, ediţia din 11 septembrie.

Emisiunea respectivă, în care Robert Turcescu l-a avut invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu, poate fi însă urmărită integral pe site-ul b1.ro, la secţiunea Înregistrări.

Temele dezbătute la acea dată, în acea emisiune, pot pune într-o nouă lumină dezvăluirile recente din campania electorală actuală pe tema ofiţerului acoperit din politică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu