Skip to main content

Sandwich-uri, à la chef Florin Dumitrescu. Juratul Hell's Kitchen și-a lansat o linie de produse

 

Florin DumitrescuJuratul de la ”Hell’s Kitchen” Florin Dumitrescu și-a lansat o linie de produse care îi poartă semnătura.

Publicitate

În urmă cu două zile, chef Cătălin Scărlătescu și-a lansat un site pe care vinde șorțuri și tigăi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Parte dintr-o gamă pe care intenționează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piață și sunt realizate după rețete proprii.

”Sunt sandwich-uri cu ingrediente și combinații pe gustul meu, cu piureuri de legume și dulcețuri făcute după rețete proprii, dar și ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” spune că are în plan extinderea acestei game și cu alte preparate, cum ar fi supe de legume sau feluri principale, și acestea realizate după propriile rețete, potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1, postul care difuzează show-ul culinar Hell's Kitchen".

Toate produsele marca chef Florin Dumitrescu se vor găsi în rețelele de hipermarketuri, benzinării, și "se adresează celor care vor să mănânce și acasă sau în pauza de prânz la fel de bine ca la restaurant".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • La emisiune injura non-stop si arunca o gramada de mancare pentru simplu motiv ca trebuie sa fie intr-un anume fel, sau arunca carnea pentru ca nu e gata garnitura si invers, si acum vinde produse gata preparate "sanatoase". Tare, ce sa zic.
  • Asa, si...?!?
    ca nu ma prind daca e o stire de media sau o reclama pentru businessul domnului (fara P) ...ca si stirea cu celalalt bucatar ex-protevist
  • Credeti ca la pro tv aveau voie sa faca asta? Nu cred ca le permitea contractul cu pro sa le apara numele pe udneva. Cand s-au dus la antene cred ca le-au impus sa-i lase sa-si vanda tigaile si sandwich-urile sa mai scoata si ei un cash, ca salariul nu o sa-l mai primeasca de la urmatoarele editii...
  • Ca sa vinzi semipreparate trebuie sa fii bucatar? Asta cu chef e un mare partz. Sper ca piata sa le bage bucatarilor-chefi-vedete un cutit in gat.
  • Unul cu tigai,altul cu sandwich-uri.Saracie mare la antene,de cand Varanul e la racoare.Peste 2-3 zile cine stie ce incepe sa vanda si al 3-lea jurat?

Trimite un comentariu