Skip to main content

Chef Cătălin Scărlătescu şi-a lansat un site pe care vinde şorţuri şi tigăi

 
Scarlatescu
Scarlatescu

Scarlatescu Juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 şi-a lansat site-ul www.catalinscarlatescu.ro, anunţă postul din Băneasa.

Publicitate

Conceput ca o carte de vizită, website-ul oferă informaţii despre cariera sa, noutăţi legate de activitatea lui, dar şi o secţiune specială de unde se pot achiziţiona obiecte ce poartă semnătura chef Scărlătescu.

Site-ul este împărţit în trei categorii speciale: "The View" – care descrie printr-un clip original viziunea lui Cătălin Scărlătescu asupra bucătăriei, "The Street" – secţiune ce se va updata permanent cu noutăţi din activitatea chef-ului şi "The Factory" – locul de unde pot fi comandate articole "by Chef Catalin Scarlatescu", precum şorţuri de bucătărie, tunici de bucătar sau tigăi.

”Prin intermediul site-ului meu, pe care tocmai l-am lansat, sper sa le insuflu celor interesaţi o parte din bucuria gătitului, să îi fac să descopere un univers fabulos, să le arăt că mâncarea este pentru a face oamenii să se simta bine şi că, asemenea unei atingeri divine, mâncarea are puterea de a crea stări de bine”, a spus chef Scărlătescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    O sa ajungă pe drumuri din cauza emisiunilor de bucatari. Cu puțin noroc o să-l angajeze la Dristor kebap... Cu toate ca la cat de gras este le mănâncă saormele alora.
  • Postac taliban Postac taliban
    ”rod cotoare”, de ce nu iti schimbi tu nick-ul in ”frec cotoare” ? Te-ar mai calma un pic?...
  • geo geo
    Tu pe unde umbli, postacule...ca Antenutza 1 a luat bataie la scor aseara...doar locul 4...Ce mila mi-e de Mona.
  • rod cotoare rod cotoare
    stai tu linistit, ca nu l-a facut om protv sau antena, el era chef cu reputatie mult inainte de a deveni vedeta tv. acum i s-a adus un plus consistent de notorietate. oricat speri tu, postac taliban, viata merge inainte si fara antena sau protv.
  • alex alex
    Sortul e de firma.Tigaile sunt rebranduite cum sunt alea la deschiderea unui supermarket la noi in tara.Sper ca inca iti mai aduci aminte cum se inghesuia si batea lumea pe tigai la reducere.Vremurile bune cand erau batranici care n-aveau ce manca acasa,dar carau in brate cate 20 de tigai ca's la reducere.
  • Pecari Inc. Pecari Inc.
    Babirusule, purceaua e moarta-n cotet si tu o arzi cu The View, The Street si The Factory ?!... Oare nu ti-a zis tanti-ta Mona ca aseara v-a batut Kanal D la scor?... In fine, una peste alta, eu zic ca e bine ce faci tu acum, saituri, chestii d-astea soft, pentru ca la ce audienta aveti la Antena 1, cam din sorturi si tigai o sa traiesti.
  • BOG BOG
    Tigai si sorturi, parca ar fi la un supermarket in deschidere. Dar sortul e mai scump decat tigaia!!!
  • didi didi
    mda, asta e nivelul... tigai si sorturi...
  • Ted Ted
    Mult succes Chef Scarlatescu!

Trimite un comentariu

sus