Skip to main content

SOV și-a lansat blog. El vorbește despre relația cu Valentin Nicolau, fostul șef al TVR, și promite alte dezvăluiri, în prima postare

 

vantu_foto - gandul
Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV aflat în închisoare, și-a lansat un blog, sov.ro,  și promite să facă dezvăluiri.

Publicitate

În prima postare de pe sov.ro, intitulată Prolog, Vîntu pornește cu o povestire despre relația sa cu Valentin Nicolau, fostul șef al televiziunii publice.

„Mic, negru, gras şi zâmbitor, îşi face apariţia Valentin Nicolau. Ca de obicei, când venea pe la mine, avea în mână o sacoşă plină, de cărţi. Îmi plăcea tipul. Era proprietarul editurii „Nemira”. Tipărea literatură S.F. Eu, ador, în ciuda vârstei, acest tip de literatură. Cred că asta ne-a apropiat.”, scrie Sorin Ovidiu Vîntu.

Fostul patron al Realitatea își explică și demersul de a lansa un blog. „Sunt obligat să las copiilor mei o moştenire simbolică – imaginea nedeformată a tatălui lor. Nu am avut niciodată timp să la povestesc şi să le explic ce am făcut şi ce am simţit. Care au fost mecanismele şi simţămintele care mi-au călăuzit existenţa”, mai scrie el. În aceeași postare Vîntu precizează că se află într-o celulă a spitalului penitenciar de la Jilava.

„În următoarea postare vă voi spune cum este construit sistemul de putere din România şi cine îl conduce cu adevărat”, și-a încheiat el textul.

Găsiți postarea integrală a luI Sorin Ovidiu Vîntu, AICI. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Norocul lui ca si-a dezactivat comentariile.
    Oricum, e foarte tare momentul. Am ajuns sa ne invete un borfas ce-i ala stat, justitie, politica. Care-i noutatea? Aflam de la un hot cum sta treaba cu hotii?!
    Mi-e scarba.
  • Si care este adresa web a blogului lui Sorin Ovidiu Vantu?
    Ar fi interesant de citit si de stat de vorba cu dansul macar in mediul online daca fata in fata este mai complicat.

Trimite un comentariu