Skip to main content

Urania revine cu Horoscop, în Libertatea relansată. Simona Catrina și Alice Năstase rubrică în ziar

 

Simona Varzaru - Urania

Publicitate

Tabloidul Libertatea se relansează luni, 13 octombrie, cu noi rubrici și nume care semnează pentru ziar. Paginademedia.ro vă prezintă noutățile cu care vine ziarul editat de Ringier.

Simona Vărzaru - cunoscută ca Urania - revine cu predicțiile astrologice. În fiecare vineri, Urania va scrie două pagini cu previziuni pentru săptămâna care urmează, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Alte două nume noi sunt Simona Catrina și Alice Năstase. Simona Catrina a trecut de la Adevărul la Libertatea. Ea va semna zilnic o rubrică de comentarii, alături de Alice Năstase.

Alte schimbări:

- În fiecare luni și vineri, în ziarul Libertatea vor fi incluse cupoane de reduceri (exclusiv pentru cititorii ziarului) de la mari retaileri din diverse domenii: alimentar farmaceutic, electronice, IT.

- Ziarul va avea între 28 și 32 de pagini, față de 24, cât are acum. Va costa tot un leu.

- Formatul rămâne același, dar desginul ziarului este refăcut.

“Există două piloane ale ziarului: divertismentul, care include și partea de celebrități și zona de utile”, spune Mihnea Vasiliu.

- Zilnic vor fi pagini utile, pe diverse teme, prin rotație “pe înțelesul tuturor”: finanțe personale, sănătate, Auto, Gadget, IT, Imobiliare.

Cum vor fi deschiderile noului Libertatea?

Mihnea Vasiliu, director general Ringier România:

“Va fi o alternață de subiecte de mare impact social, axate pe human story, legate de personaje, de întâmplări de viață, dar și din zona de divertisment, celelebrități, dar materiale exclusive, mai elaborate, clar gândite jurnalistic.”

“În general, tabloidul este perceput în România ca un ziar cu informații superficiale, la modul stupid.
Noi nu ieșim din zona de divertisment, dar pe lângă divertisment și celebrități vom avea și alt gen de subiecte, mai elaborate și cu un impact în viața de zi cu zi a oamenilor”, a completat directorul Ringier.

Cum va fi noul Libertatea? "Mai relaxant și mai util", a spus Mihnea Vasiliu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • fetele astea inventeaza la greu...toate sunt talentate foc dar ce scriu e numai din inchipuirea lor si se vede de la o posta. s-a dus munca de teren, s-au dus reportajele adevarate. traiasca imaginatia!

Trimite un comentariu