Skip to main content

Urania revine cu Horoscop, în Libertatea relansată. Simona Catrina şi Alice Năstase rubrică în ziar

 
Simona Varzaru - Urania
Simona Varzaru - Urania

Simona Varzaru - Urania

Publicitate

Tabloidul Libertatea se relansează luni, 13 octombrie, cu noi rubrici şi nume care semnează pentru ziar. Paginademedia.ro vă prezintă noutăţile cu care vine ziarul editat de Ringier.

Simona Vărzaru - cunoscută ca Urania - revine cu predicţiile astrologice. În fiecare vineri, Urania va scrie două pagini cu previziuni pentru săptămâna care urmează, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Alte două nume noi sunt Simona Catrina şi Alice Năstase. Simona Catrina a trecut de la Adevărul la Libertatea. Ea va semna zilnic o rubrică de comentarii, alături de Alice Năstase.

Alte schimbări:

- În fiecare luni şi vineri, în ziarul Libertatea vor fi incluse cupoane de reduceri (exclusiv pentru cititorii ziarului) de la mari retaileri din diverse domenii: alimentar farmaceutic, electronice, IT.

- Ziarul va avea între 28 şi 32 de pagini, faţă de 24, cât are acum. Va costa tot un leu.

- Formatul rămâne acelaşi, dar desginul ziarului este refăcut.

“Există două piloane ale ziarului: divertismentul, care include şi partea de celebrităţi şi zona de utile”, spune Mihnea Vasiliu.

- Zilnic vor fi pagini utile, pe diverse teme, prin rotaţie “pe înţelesul tuturor”: finanţe personale, sănătate, Auto, Gadget, IT, Imobiliare.

Cum vor fi deschiderile noului Libertatea?

Mihnea Vasiliu, director general Ringier România:

“Va fi o alternaţă de subiecte de mare impact social, axate pe human story, legate de personaje, de întâmplări de viaţă, dar şi din zona de divertisment, celelebrităţi, dar materiale exclusive, mai elaborate, clar gândite jurnalistic.”

“În general, tabloidul este perceput în România ca un ziar cu informaţii superficiale, la modul stupid.
Noi nu ieşim din zona de divertisment, dar pe lângă divertisment şi celebrităţi vom avea şi alt gen de subiecte, mai elaborate şi cu un impact în viaţa de zi cu zi a oamenilor”, a completat directorul Ringier.

Cum va fi noul Libertatea? "Mai relaxant şi mai util", a spus Mihnea Vasiliu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carolinaeee carolinaeee
    fetele astea inventeaza la greu...toate sunt talentate foc dar ce scriu e numai din inchipuirea lor si se vede de la o posta. s-a dus munca de teren, s-au dus reportajele adevarate. traiasca imaginatia!

Trimite un comentariu

sus