Skip to main content

VIDEO. Integral, primul interviu după numire cu Adrian Boţan, publicitarul român cu cea mai înaltă poziţie

 
Adrian Botan 4
Adrian Botan 4

Adrian Botan 4

Publicitate

PaginademediaTV. Adrian Boţan, publicitarul de la McCann numit director de creaţie la nivel global pe mai multe branduri Nestle, a acordat Paginademedia.ro primul interviu de la numirea oficială, anunţată săptămâna trecută.

Paginademedia.ro vă prezintă, integral, înregistrarea Interviului TV acordat de Adrian Boţan.

Ce spune despre numire?

“Sunt destul de mult plecat, cam in trei orase intr-o saptamana. Am echipa cu care lucrez aici, dar avem si la Londra. Colaboram si cu echipe din State sau Buenos Aires. Deci multe resurse care trebuiesc coordonate. Dar e frumos, imi place.

Ce a contat în alegerea lui pentru această poziţie?

În primul rand, e o reputatie construita in timp. Nu doar a mea, ci a agentiei McCann. Cred ca in momentul acesta, McCann Bucuresti e una dintre primele trei agentii, ca si calitatea creatiei, din reteaua McCan, in lume. Cred ca acest lucru conteaza.

Sunt destul de cunoscut in retea. Ne stia lumea, faceam chestii bune prin McCann, inca din 2006-2007, apoi am castigat premii pentru toata reteaua, fiind director de creatie pentru Europa Centrala si de Est. Si nu e numai asta, si ca business suntem bine si crestem regiunea – Europa nu sta atat de bine, si regiunea asta se detaseaza ca fiind in crestere. Bineinteles, luand un Grand Prix la Cannes, prima chestie – primesti telefon de la CEO, conteaza si asta, de ce sa mint.

Vă invităm să vedeţi un interviu în care Adrian Boţan vorbeşte de noua poziţie, despre ce înseamnă exact, despre publicitatea din România, despre Ghiţă Ciobanul, despre campania Why don’t you come over, dar şi despre lupta pentru Cotroceni.

Interviul a fost realizat la Dynacord Cafe, iar transcrierea a fost făcută de Mediafax Monitorizare

VIDEO. Adrian Boţan la PaginademediaTV, înregistrarea integrală:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus