Skip to main content

Visuri la cheie va debuta la Pro TV, la concurență cu Serviciul Român de Comedie al Antenei 1

 
Visuri la cheie va debuta la Pro TV, la concurență cu Serviciul Român de Comedie al Antenei 1
Echipa Visuri la Cheie

Echipa Visuri la Cheie

Publicitate

Pro TV va lansa emisiunea Visuri la cheie miercuri, 29 octombrie, începând cu ora 20:30. Show-ul va fi pus la bătaie cu Serviciul Român de Comedie de pe Antena 1 și cu KidSing, de pe Kanal D.

Emisiunea va prezenta povești de viață ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică, anunță Pro TV. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artiști dați uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecțiuni de sănătate. Dragoș Bucur și echipa lui mobilizează comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora.

Dragoș Bucur: „Visuri la Cheie este o emisiune pozitivă, cu multe emoții, uneori și adrenalină, care ajută oameni și care aduce speranță în viața acestora. Bucuria pe care o au în momentul în care văd noua locuință este descrisă de un singur cuvânt: minune. Toți au senzația că se petrece o minune în adevăratul sens al cuvântului.”

Peste 200 de oameni sunt implicați în show, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecți, la designeri și decoratori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • numai faptul ca vad niste femei imbracate si ma simt bine privind. :) e reconfortant sa nu vezi chiloti si silicoane! credeam ca nu mai apuc ziua in care sa vad femei imbracate pe sticla televizoarelor din romania! si ce dragute sunt fara boturile alea grotesti care abunda la antene de zici ca nu-i invitata sau prezentatoare care sa nu fi fost intepata de albine direct in buze! :) bravo, protv! l-oi avea tu pe mar(c)uta ala, care-i o rusine, dar macar ne oferi si altceva! :)
  • romania chiar a avut nevoie de o eminiune de acest gen . in ultmul timp f multe emisiuni erau bazate pe voce, dans sau show-uri erotice ,nimic social .cu siguranta emisiunea va fi pe locul 1 .
  • ouch... ce o sa fie la Antene...
    luni si marti-bataie de la Masterchef, miercuri de la Vise la cheie, joi de la Las Fierbinti iar vineri de la Vocea Romaniei :)))
    Pariu ca pentru a o umili pe Mona se va difuza Romanii au talent duminica seara ? :)))

Trimite un comentariu