Skip to main content

Alexandru Lăzescu, fostul șef TVR, este noul redactor-șef al Revistei 22

 
Alexandru Lăzescu, fostul șef TVR, este noul redactor-șef al Revistei 22
Alexandru-Lazescu

Alexandru-Lazescu

Publicitate

Alexandru Lăzescu, fostul președinte al TVR, este redactorul-șef al Revistei 22, în locul lui Armand Goșu, care și-a anunțat demisia la data de 16 septembrie.

Lăzescu a fost numit pe funcția de redactor-șef de către Consiliul Director al Grupului pentru Dialog Social.

Alexandru Lăzescu este profesor la Departamentul de Jurnalism si Stiintele Comunicarii al "Universitatii Alex Ioan Cuza" din Iasi si Presedintele Colegiului Editorial al "Ziarului de Iasi". Este membru al Grupului pentru Dialog Social.

A fost Presedinte - Director General al TVR (2010-2012) si Director Executiv al aceleasi institutii in perioada (1999 - 2000). A mai facut parte de asemenea din CA al SRTV intre 2002 si 2005.

A fost președinte fondator al cotidianului "Monitorul", înfiintat in 1991.

A facut parte din Board-ul Media al Fundatiei Soros si din acela al altor organizatii neguvernamentale (Transparency International, FDSC). Intre 2003 si 2010 a fost consultant pentru strategia de Media si Comunicare a Delegatiei/Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. De asemenea a fost expert/consultant pentru Freedom House (proiectul "Nations in Transit") si pentru Goethe Institut (Bucuresti, Iasi, Chisinau).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • In loc sa-l cheme la DNA pentru devalizarea TVR impreuna cu Tudor Giurgiu@company, dl. Andy este promovat. Alo DNA, pe la Pangratti nu popositi? Ca si aici s-au facut invarteli de milioane de Euroi.

Trimite un comentariu