Skip to main content

Antena 1 a lansat castingul pentru sezonul doi din Hell's Kitchen

 

Hell's KitchenAntena 1 a anunțat începerea înscrierilor pentru un nou sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Publicitate

Înscrierile pentru sezonul doi al celui mai nou show culinar de la Antena 1 se pot face pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342.

Hell's Kitchen, competiție culinară ce-i are ca jurați pe foștii masterchefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, a avut audiențe mai scăzute decât emisiunea concurentă de la Pro TV.

De cele mai multe ori, Hell's Kitchen nu a reușit să treacă de un milion de telespectatori, în medie, pe ediție, la nivel național.

Spre exemplu, în ediția din 21 octombrie, audiențele înregistrate de Hell's Kitchen au fost de două ori mai mici decât cele ale show-ului MasterChef, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pe 21 octombrie, la nivelul întregii țări, MasterChef a fost urmărit de 1,56 milioane de români pe minut (cifră apropiată de săptămâna trecută). Locul doi pe interval a fost al Kanal D (cu 1,3 milioane). Antena 1 cu Iadul bucătarilor a fost pe poziția a treia, cu o medie de 690.000 de români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Dacă nu schimbă ceva la casting și vor aduce tot borfași și dobitoace pe post de bucătari vor fi bătuți și mai rău de concurență.

Trimite un comentariu