Skip to main content

Conflict Adelin Petrişor - Claudiu Lucaci, după publicarea înregistrării cu şefa DIICOT spunând „Am apărut trăgând pe nas?”

 
Adelin Petrisor
Adelin Petrisor

Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Publicitate

Povestea continuă în cazul jurnalistului Adelin Petrişor, de la TVR, care a publicat pe blogul său o declaraţie înregistrată a şefei DIICOT, Alina Bica, care nu a fost lăsată să intre la ştirile TVR.

Declaraţia reprezenta o reacţie a Alinei Bica, după ce în presă au apărut fotografii cu şefa DIICOT aflată la cumpărături, la Paris, cu Elena Udrea, candidată la prezidenţiale.

„Bănuiesc că înregistraţi convorbirea…În ce poze am apărut? Nu aveţi prieteni, nu ieşiţi în week-end? Am apărut în poziţii dezolante? Am apărut trăgând pe nas?”, i-a spus Alina Bica jurnalistei TVR. La scurt timp după această discuţie, reprezentanţii şefei DIICT au sunat la TVR spunând că declaraţiile au fost date off the record, potrivit lui Adelin Petrişor.

Tot el a povestit că, într-un final, şeful ştirilor TVR, Claudiu Lucaci, a decis ca respectivele declaraţii să nu mai intre la ştiri.

Ulterior, Claudiu Lucaci a declarat într-un interviu la DC News că decizia de a nu da prima înregistrare cu  Alina Bica i-a aparţinut reporterului, Andreea Anghe.

„M-a buşit râsul. Oricum, nu-l bănuiam de curaj pe Claudiu… De ce ştiu că a fost cum am povestit eu? Foarte simplu. Iniţial, am fost implicat în decizia editorială pentru că sunt (poate chiar am fost :) ) şeful Secţiei Eveniment, deci şi al Andreei. Împreună cu producătorul Telejurnalului, am hotărât să difuzăm partea cu trasul pe nas. Asta până Claudiu Lucaci a fost sunat de procurorul-şef al DIICOT, a venit în redacţie şi a hotărât: nu intră!”, a explicat Adelin Petrişor, într-o nouă postare pe blog.

„Ce să zic? Sunt amuzat, dar şi îngreţoşat de laşitatea celui care, vremelnic, ne conduce..”, a mai adăugat jurnalistul.

Pe de altă parte, Claudiu Lucaci a mai declarat pentru sursa citată că, de fapt, înregistrarea a intrat la ştiri şi că Adelin Petrişor „s-a uitat la altă televiziune când a zis”. Adelin Petrişor publică pe blog şi ştirea care a fost difuzată de TVR, însă fără declaraţia incendiară a Alinei Bica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maricica maricica
    Lucaci un lingau las. S a speriat dupa ce l a sunat Bica si a dat vina pe o reporterita. Halal conducator.
  • Vlad Vlad
    Altfel nu era sef la TVR, daca nu era si este un yesman. Sa fim seriosi :)
  • Adi Adi
    Claudiu Lucaci a fost, este și va fi un laș, în plus și un yesmen desăvârșit!

Trimite un comentariu

sus