Skip to main content

Cozmin Gușă: Posturile de știri au retransmis dezbaterea fără acordul Realitatea TV. Nu vom face plângere, aici e vorba de lipsă de colegialitate. Noi nu vom prelua de la B1

 

Dezbatere B1UPDATE. Oficialii Digi24 au declarat pentru paginademedia.ro că au transmis semnalul cu acordul redactorului-șef. Cozmin Gușă a confirmat informația: „Într-adevăr, Digi24 a fost singurul post care a avut acest acord de la Bianca Oanea, redactorul-șef, însă am aflat și eu ulterior de acest acord.”

Publicitate

"Este total necolegial cum au procedat posturile de știri care nu au avut acordul să preia dezbaterea de pe Realitatea TV", a declarat, pentru Paginademedia.ro, Cozmin Gușă, acționar Realitatea TV.

"Într-un fel am pus-o pe seama surprizei de moment generată de decizia lui Klaus Iohannis de a participa la dezbatere", a adăugat Cozmin Gușă. El a adăugat că posturile au cerut și au primit acordul pentru a filma imagini înainte de intrarea în studio, dar nu au cerut permisiunea de a prelua întregul semnal.

Acționarul Realitatea TV a declarat că nu va face nicio plângere pentru situația creată și că postul nu va transmite live dezbaterile de la celelalte stații de știri.

Cozmin Gușă:

"Surpriza maxim neplăcută a venit din partea celor de la Digi 24, care, într-un omd aproape fraudulor, au și escamotat sigla postului Realitatea TV. Este extrem de deranjant, dar nu vom face nicio plângere, însă noi nu ne vom permite să preluăm live nici dezbaterea din această seară de la B1 TV, nici cea de mâine de la Antena 3, chiar dacă, probabil, vom pierde audiență. Vom fructifica strict, conform regulilor permise de CNA posibilele știri rezultate din confruntarea celor doi".

Cozmin Gușă spune că diseară, la Realitatea TV, va difuza "pe spațiul dezbaterii celor doi de la B1 TV" reluarea celor mai importante faze ale dezbaterii din 2009 dinre Mircea Geoană și Traian Băsescu.

"Avem acest drept pentru că dezbaterea din 2009 a fost organizată de postul Realitatea TV", a mai declarat Cozmin Gușă, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu zau? Din cate stiu eu Realitatea e un pic privata... Drept urmare cam face ce vrea cu banii, spatiul de emisie si de publicitate... Ideea ta e uuunn piiic.... Comunista.... Sa zicem poate comunistoida, sau communist like. Adica hai sa facem o colectivizare ca e in interesul statului. Nuuuu! Cozmin Gusa si RealitTV pot binemersi sa dea in judecata celelalte televiziuni. E dreptul lor!
 • mai telespectatorule, ia nu mai recomanda tu atat prostii ca recomanzi aiurea...vezi-ti de treaba ta si uita-te la ce vrei tu ca nu intereseaza pe nimeni gigi-ul tau 24
 • Dezbaterea de la Realitatea a fost pontista, fara a se prezenta in prealabil regulile jocului...Iesirea in decor a nevestei de ministru Lavinia S nu a ramas neremarcata...O mizerie facuta de niste amatori in televiziune...si eu care credeam ca Gusa et comp sunt de dreapta. Ce deamagire maxima!
 • Pentru cine intelege era vorba de drepturi de retransilie de bunul simt de a cere acordul daca nu ne referim chiar la lege da cum noi suntem obijnuiti aici sa fie totul moca si cand si cum avem noi chef
  Cum ar fi sa preia prima tv intreaga emisie de la pro tv cand e ocea romaniein sau orice alt exemplu si aici este vorba de fix acelasi lucru indiferent de politica editoriala a vreunui post sau agenda persoanla a unei persoane cea ce comentati oi pe aici
 • Iti zic eu ca Realitatea are momente si momente. Mai exact dupa cum bate vantul. Eu prefer Digi 24, de departe cea mai buna si singura televiziune de stiri. Restul, televiziuni politice de partid.
 • alaturi de Pro tv , Realitatea tv ramane un post de stiri foarte bun.Nu am nici un interes,dar nu gasesti senzationalele mizerii de la Romania tv sau ode conducatorilor ca la Antena3.La mine la servici toate televizoarele sunt deschise doar pe Realitatea tv.
 • Sa zica mersi ca i-au facut publicitate si au ajuns pe locul 2, ca daca era fara preluare, fara nimic, cred ca prindeau coada.
 • Dupa o asa campanie si asa dezbatere, am facut si eu o scrisoare deschisa pentru ambii candidati: http://monicascrie.blogspot.ro/2014/11/dragi-candidati-la-presedintie.html
 • Era o chestie de INTERES NATIONAL. Fie ca ne place, sau nu, dezbaterea asta (asa cum a fost ea) a fost prima (si credeam atunci, singura), intre cei doi candidati.

Trimite un comentariu