Skip to main content

Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Băncii Naționale

 
Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Băncii Naționale
dan-suciu--editor-tmctv-8_92054500

dan-suciu--editor-tmctv-8_92054500

Publicitate

Jurnalistul Dan Suciu a devenit noul purtător de cuvânt al BNR, anunță HotNews.ro. Suciu, care a fost și purtător de cuvânt al Guvernului Ungureanu îl înlocuiește astfel pe Mugur Șteț care a fost avansat ca director adjunct al Centrului de Pregatire din cadrul BNR.

Dan Suciu are o experiență jurnalistică de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicațiile Banii Noștri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel. El a mai lucrat și la Realiitatea TV și Digi24. Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie - Universitatea din Bucuresti si al unui master de Politici Publice. Este doctorand in economie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • AUZITI SOLUTIE PE TVR1 DUMINICA , ROMANII SA INVETE SA ECONOMISEASCA SAU CAND AU LUAT IEFTIN LE-A CONVENIT, CE CINICI CE NESIMTITI , CUM ESTE POSIBIL SA SE ACCEPTE ASTA??????????????????????????????????????????????????????/
  • s-a retras Cinteza a intrat dan Suciu , bancheriiRromaniei,ALATURI DE ADORMITUL DE ISARESCU, cei care iau salarii colosale pentru ameteala pe care o promoveaza in sensul caBNR nu ar avea nici o vina pentru furtul la drumul mare executat de banci impotriva ceatenilor. ii intrebam de unde isi iau slariile????? pe ce????? in ce tara??? si pentru cine??? daca nu gasesc o solutie cu bun simt ptr. cetateni atunci sa plece de la BNR impreuna cu Isarescu si sa lase oameni competenti. altfel ii poftim in mod silit sa o faca. de mancat .... stiintific asa cum vor sa para la televizor suntem satui. SI CHIAR ESTE CAZUL SA SE GRABEASCA CU ASTA PANA NU VOR IESI MAI SIFONATI. ROMANII CU cREDITE SA LUPRE IN STRADA SI IN INSTANTA IMPOTRIVA BANCILOR A BNR IMPLICIT A STATULUI CARE NU IESE SA NE APERE . PLATIM PENTRU ASTA DACA NU ESTE NIMENI IN STAR,E SCHIMBATI TOT.
  • Suciu e un bun jurnalist. ,,Reporter,, nu stiu la ce asteptari are de la un jurnalist onest si bun profesionist. Succes in noua functie, Dan Suciu!
  • Suciu e un baiat descurcaret si atat. Ca jurnalist nu a produs decat vorbe goale, nimic special in afara de ziceri de bine. Ramasese pe dinafara, doar cu Melania Medeleanu de mana. Acum s-a rezolvat omul. Succesuri!

Trimite un comentariu