Skip to main content

Grupul Publicis va lansa o nouă agenție sub brandul care a fost deținut de frații Florescu, Saatchi&Saatchi

 

Teddy Dumitrescu

Publicitate

O noua agenție de publicitate Saatchi&Saatchi se va dezvolta în cadrul grupului Publicis România, de la 1 ianuarie 2015, după ce brandul Saatchi&Saatchi a fost transferat de la agenția condusa de Radu Florescu la Publicis Groupe, scrie HotNews.ro.

„Avem responsabilitatea sa oferim clientilor internationali Saatchi&Saatchi cel putin standardul la care se asteapta si implicit sa crestem si sa dezvoltam agentia si brandul Saatchi & Saatchi. Vom forma o echipa noua care sa raspunda acestor obiective", a declarat pentru HotNews.ro Teddy Dumitrescu, country chairman Publicis Groupe Romania.

Grupul local de comunicare Centrade, condus de Radu Florescu, si grupul global Publicis Groupe au anuntat că de la 1 ianuarie 2015 brandul Saatchi&Saatchi va fi transferat către o noua entitate, Lion Communication S.A., unde Publicis Groupe este unic acționar. Această entitate va reuni brandurile Publicis, Leo Burnett și Saatchi&Saatchi - numele principalelor agentii de publicitate ale grupului international Publicis, active si pe piata românească.

Agenția care a funcționat timp de două decenii sub numele Saatchi, sub conducerea lui Radu Florescu, va continua sa funcționeze in mod independent cu un alt nume, in afara afilierii de pana acum la reteaua internationala de publicitate Saatchi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu