Skip to main content

HotNews.ro: Consiliul Concurenței, în control inopinat la agenția Zenith Media

 
HotNews.ro: Consiliul Concurenței, în control inopinat la agenția Zenith Media
Maria Tudor

Maria Tudor
Maria Tudor, Zenith Media, - Sursa foto: Business Magazin

Publicitate

Inspectori ai Consiliului Concurentei au desfasurat, saptamana trecuta, o vizita inopinata la agentia de media Zenith Romania, anunță HotNews.ro.

Contactata marti de HotNews.ro, sefa agentiei, Maria Tudor, nu a oferit detalii despre obiectul acestei vizite, precizand doar ca nu are legatura cu ancheta finalizata deja, prin care mai multe agentii de profil au fost sanctionate de Consiliul Concurentei, la inceputul lunii octombrie, cu suma totala de 3,2 milioane de euro.

De anul trecut, Zenith Romania are, ca actionar majoritar, conglomeratul international Publicis Groupe. Teddy Dumitrescu, country manager al grupului Publicis in Romania, a spus marti ca la agentiile in care operatiunea pe care o conduce este actionar majoritar - toate situate in acelasi sediu - nu a existat nicio actiune recenta a Consiliului Concurentei.

Teddy Dumitrescu a precizat ca Zenith functioneaza separat de operatiunea pe care o conduce si ca nu are detalii despre motivele pentru care Consiliul Concurentei ar face vizite acolo, in prezent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu