Skip to main content

SURPRIZĂ. După Serviciul Român de Comedie, şi Dansează printre stele, scos înainte de vreme. Săptămâna viitoare, ultima ediţie

 
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania

Foto: TV Mania
Foto: TV Mania

Publicitate

Danseaza printre stele, cu final grăbit. Antena 1 a decis ca emisiunea produsă de Mona Segall să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala şi semifinala, deşi emisiunea ar fi trebuit să ajungă la final la sfârşitul lui decembrie.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atat semifinala, cât şi finala “Danseaza printre stele”, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Iniţial, pe acest subiect a scris Libertatea.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audienţe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediţii, în serile de marţi.

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI).

Nici după mutarea în serile de marţi, show-ul nu a mers mai bine în audienţe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel naţional şi urban şi pe doi pe urban (detalii, aici). Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată ţara şi la oraşe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că şi Serviciul Român de Comedie va ieşi din grilă după ediţia de mâine, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Barbu Barbu
    Prietene Adrian, tzepele alea semnate ge Giuliano&comp sunt referinte. Pe de alta parte: banii aia erau vorbiti, aranjati, totul era la smen, de la inceput. Urmareste banii, cum se spune-de unde vin si incotro se duc. Avea un cuvint de spus pt ca prin el treceau niste bani. In rest...calitatea a doua.
  • vasile vasile
    televiziunea are nevoie de manageri. un de rude, nu de prieteni, nu de contabili, nu de ingineri. si in ultima vreme devine stringent sa si inteleaga cite ceva din televiziune.
  • vasile vasile
    ba pardon. ProTV a facut tot posibilul sa produca cit mai mult cu bani cit mai putini si se bazeaza in continuare pe superprofesionisti care lucreaza pe citeva milioane. Care culmea, functioneaza si fara supersefi care cistiga cit mutu.
  • Radu Radu
    In sfarsit cineva care gandeste. Cu capul.
  • Ted Ted
    O gandire simplista ti-ar da dreptate. Un profesionist de marketing nu. O regula de baza in marketing spune ca numarul 1 nu isi conduce niciodata afacerile luand seama la numarul 2. Numarul 1 intotdeauna isi conduce afacerile incat sa devina mereu mai bun decat a fost el insusi in trecut. Regula are ca sursa de inspiratie o strategie militara veche de mii de ani, care spune in esenta acelasi lucru (SUA continua permanent sa isi imbunatateasca permanent tot arsenalul militar, desi este evident ca il detine pe cel mai evoluat din lume). ProTV chiar asta a facut mereu si din ce se vede public, face asta si in continuare.
  • Ted Ted
    Greseala tipic romaneasca: Camelia Voiculescu a amestecat afacerile cu relatiile personale. A numit un conducator pe criterii care nu tin de performanta si profesionalism, iar acum nu are cum sa-l concedieze fara sa-si distruga relatia personala. Din acest motiv marile corporatii sunt conduse de "mercenari profesionisti": sunt angajati pentru a obtine performanta si pot fi oricand dati afara daca nu fac asta.
  • Ted Ted
    Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget. Fiecare din fosta echipa a Monei de la ProTV era adult si cu capul pe umeri in vara. Fiecare in parte a decis pentru pielea lui, incepand cu Mona. Mona a decis sa plece la Antena1, apoi fiecare din echipa a cdecis sa o urmeze sau sa ramana. Sunt oameni din fosta echipa a Monei care nu au plecat si care acum lucreaza in continuare in ProTV. Toti cei din piata de productie TV trebuie sa inteleaga 2 lucruri: 1. fiecare e raspunzator pentru propriile decizii si propria cariera si 2. statiile TV comerciale nu sunt organizatii caritabile: orice productie TV rezista pe sticla doar cat timp genereaza profit.
  • eu eu
    Nimic nou , era de asteptat sa nu faca audiente. Lipseste mana de fier a lui AS, Pacat ca nu e Felix langa ei, poate era altfel:)))))
  • valeriu valeriu
    Geo, ai perfecta dreptate.Toata piata tv coboara inca o treapta spre Low Cost Entertainment
  • adrian adrian
    Tandem, Family, Giuliano- ne-a dat multora sa mancam multa vreme si nici un sef asa rau n-a fost. Ca altii.... Si el cand se ducea in Antena avea un cuvant de spus. Si ce zicea, zicea bine.
  • mihnea mihnea
    Haha si ce fac acum mimozele? Singura emisune cu rating a fost poftiti va rog in rest mizerii cu pseudovedetele monei. De unde mai sug ei bani acum? Ce se face echipa minunata ce a fugit cu cada intre picioare la mai bine? Panaramele si ciorditorii din ce mai mananca? Buba neagra a proului se sparse. Fetele au sanse ca centuriste si lingaii la spalat de alte dosuri. Halal oameni au aterizat unde le era locl in hazna cei ramasi in pro acum isi freaca mainile
  • Andrei Andrei
    Ba frate si bucătării ce or să facă? Se angajează la mecdonalds? Serios vorbind acum, antena 1 are imaginea proasta si la propriu și la figurat. Nu ar fi peste pro tv nici dacă la-r aduce pe timberland Rihanna sau Obama. Nivelul lor si al audienței este la kapatos, simona gherghe si alte tristeți.
  • dan dan
    Probabil ca vorbesti de cea mai mare minciuna a caselor de productie si de tepele ei uluitoare sub obladuirea unei forme de viata gretoase : Tandem, Family, Giuliano...
  • geo geo
    Nu este deloc bine daca Antena 1 decade. Daca vor fi taiate investitiile acolo, Pro tv le va diminua simtitor pe ale sale...nu vom mai vedea filme bune simbata si duminica, nici emisiuni de calitate, nici nimika...
  • Om Om
    din pacate, baiatu` cu ciocolata n-are nicio treaba cu realitatea... el a crezut ca face legea numai cu pumnul in masa... atat a stiut - sa ameninte si sa santajeze... daca-l baga mai repede la racoare, poate mai au o sansa, altfel nu vad bine Antenele - si-o fura din ce in ce mai grav, tepe din ce in ce mai mari pe care le dau sau le iau... Este cam incompetent...

Trimite un comentariu

sus