Skip to main content

Tolontan: Orlando Nicoară, demisia pe masa lui Adrian Sârbu

 
Orlando Nicoara
Orlando Nicoara

Orlando NicoaraOrlando Nicoară, şeful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), a demisionat şi sunt mari şanse ca el să plece de la 1 ianuarie 2015, anunţă jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Orlando Nicoară nu a comentat informaţia.

Problemele pieţei presei şi cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contestă în instanţă, au stârnit o discuţie între Nicoară şi Sârbu, încheiată cu demisia primului, a explicat Tolontan.

”De cînd nu mai are ProTV, Sârbu se implică în chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group şi Orlando nu e omul care să suporte comportamentul deseori nervos al lui Sârbu”, a descris cineva din interior situaţia.

Orlando Nicoară a fost numit director general al Mediafax Group în martie 2011, el fiind şi unul dintre pionierii digitalului din România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • giulestina giulestina
    Are dreptate Reporter..lasati-l pe Orlando ca pionier in digital...si in print a fost tot pionier si a devenit soim al patriei in final dupa ce a distrus printul in Mediafax...a dat difuzarea pe mana unei firme HIPARION care a distrus dupa Rodipet presa romaneasca.....el si Dana Cozac au format un "cuplu" perfect in decimarea vanzarilor de print in Mediafax
  • Cristi Cristi
    Gandul.info cred ca e cel mai varza site pe care l-am vazut vreodata. Si... nu ei sunt aia care au inventat cuvinte cu CAPS la fiecare al doilea cuvant?
  • abc abc
    mediafax,gandul,prosport sunt niste panarame de site-uri....
  • Reporter Reporter
    Lasa-l pe Orlando sa ramana unul dintre pionierii digitalului, ca in calitate de director general a dat afara sute de oameni si a facut praf cam toata afacerea lui Sarbu. Asta se intampla cand pui in fruntea afacerii un habarnist. Sarbu s-a prins greu de tot de pacalelile lui Nicoara, care mereu si mereu a dat vina pe altii pt lipsurile lui care au dus la esecuri jenante!
  • allenatore allenatore
    nu-i nici o paguba pentru sarbu. cel putin la pro sport calitatea informatiilor este jalnica

Trimite un comentariu

sus