Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, insulte la adresa celor care au votat "în alt fel": „Deci nu ai cum să votezi cu... decât dacă ești grav bolnav mintal”

 

mircea badea

Publicitate

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, a fost categoric în ce-i privește pe cei care au avut anumite opțiuni la vot neagreate de el. „Deci nu ai cum să votezi cu... sau cu ... sau cu... decât dacă ești grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă”, a spus el duminică seara într-o ediție specială organizată de Antena 3 cu ocazia primului tur al prezidențialelor. El nu a dat numele candidaților care nu-i conveneau.

Declarația lui Mircea Badea, în continuare:

„Vom mai afla și câtă lume, cu valoare statistică foarte importantă științifică, câtă lume e avariată grav la mansardă. Adică, văzând care sunt rezultatele alegerilor ne vom da seama cam ce procent dintre noi sunt absolut irecuperabili mintal. Deci nu ai cum să votezi cu... sau cu ... sau cu... decât dacă ești grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă. Mi se pare că vom afla, iată, sociologic exact cam care-i rata de dileală. (...)”

Înregistrarea a fost postată de reprezentanții ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Schizofrenicul golan de cartier Badea Mircea NU are nicio legătură cu jurnalismul, e doar un smardoi arogant. Dar, diin păcate pentru societate, mă-sa a fost fertilă.
  • labadea, un speciment care cu greu poate fi analizat de cineva, este o proba de om compusa numai di dejectiile varsate in haznaua3 a infractorului voiculescu, ori mai exista o explicatie, acest avorton a dormit cu bunicasa in pat vreo 30 de ani si probabil creerul lui are multe gaze batrinesti si atunci, exista o explicatie,rebut uman.
  • I-am vazut aseara pe toti stransi in cerc,2 in picioare,restul pe scaune,mi-a venit sa vomit si am schimbat repede.Tablou cu javre.
  • Lichelismul acestei slugi nu are limite! Nu concepe ca mai exista si oameni care nu-l slugaresc pe puscariasul turnator si pe plagiatorul rosu. Da, badea, mai exista oameni care nu vor sa-i scape de puscarie pe toti hotii care au jefuit tara asta! Pur si simplu nu accepta sa mai fie furati!
  • Era vorba de Macovei,Vadim si Udrea.Si are dreptate,eu as mai adauga cativa pe lista,gen: Branza,DD,etc.Cei oripilati pot schimba postul,asa le scade audineta si da faliment Antena 3.Nu poti vota niste bolnavi mintali decat daca esti ca ei. :D
  • Acest om nu cred ca are ce cauta la televizor, ar trebuii inchis in sala de sport si lasat acolo, un idiot.
  • Total de acord. Foarte bine spus. Ar trebui sa ne constituim cat mai multi parte civila si sa-l dam in judecata. Ma simt jignit de un om... ma rog... caruia nu i-am facut nimic
  • La cum se scalambaie si face ca toate orataniile pamantului in emisiunea sa mai ca as inclina sa cred ca sufera tare cu bibiliba.Cu Badea la Balaceanca in camasa de forta.Nu stiu cine poate urmari la tv un asemenea individ fara caracter, insipid, care pretinde ca le stie pe toate, arogant peste masura, care oricum profereaza nu mai ineptii securistice a la Felix Motanul Incaltat si injurii la cei care sunt mai destepti decat el.Amintiti-va episodul cu motociclistul cand isi facea emisiunea in fata Antenei 3, cate injurii si insulte la adresa bietului om si CNA a tacut ca scroafa in porumb.

Trimite un comentariu