Skip to main content

VIDEO - SpotON. „Lecție” de gramatică într-o reclamă pentru copii: „cadourile care le aduce” Moș Crăciun

 

jumbo

Calupurile publicitare au intrat în atmosfera sărbătorilor. Carrefour, Lidl, KFC și Doncafe și-au lansat în ultimele zile spoturi noi cu mesaje de sărbători, dar s-au înmulțit și reclamele la parfumuri.

Publicitate

În plus, un lanț de magazine pentru copii, Jumbo, a lansat un spot simpatic, cu o melodie atrăgătoare, dar și cu o...greșeală de gramatică.

Realizatorii spotului au ales să traducă prin subtitrare versurile melodiei de fundal, care suna astfel: „Unde este Moș Crăciun? Și cadourile care le aduce?” (Corect ar fi fost „Cadourile pe care le aduce”)

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica Paginademedia.ro SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Lidl a intrat puternic în campania de sărbători. Lanțul de magazine a lansat îna cest weekend cinci spoturi noi. Într-unul dintre ele, vedete sunt aceiași Petru Buiuca și Petrișor.

Tot în prag de sărbători s-au înmulțit și reclamele la parfumuri. Astfel, în acest weekend au apărut la TV Charlize Theron, într-un spot la J'Adore, Cate Blanchetteste promovează Giorgio Armani,  dar și o reclamă la un parfum Yves Saint Laurent.

În continuare, spoturile obținute cu susținerea AlfaCont:

Jumbo

Carrefour

Doncafe

KFC

Lidl

Lidl

OMV Petrom

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ador grupurile astea de creatie inculte dar pline de rasini. e greu cu gramatica cand ti-ai cumparat diploma. si mai ador frica de-ai spune sefului ca e incult. fa-ti o adresa falsa pe email si trimite-i corectura. in curand toti vor vorbi ca baietii de cartier. si nu e prima abatere in domeniul asta. :(

Trimite un comentariu