Skip to main content

VIDEO. Antena 1 pregătește un nou show pentru primăvara viitoare I Can Do That. Dan Negru va fi prezentator

 

I Can Do That image (2)

Publicitate

Antena 1 a achiziționat o nouă emisiune pentru primăvara lui 2015, ”I Can Do That”, un format israelian. Din informațiile paginademedia.ro, Dan Negru va fi prezentatorul emisiunii. Show-ul va provoca în fiecare săptămână vedetele intrate în concurs să se întreacă în numere artistice unice.

Aceștia pot fi campioni la muzică, sport sau televiziune. Fiecare vedetă care va concura în noul show de la Antena 1 își va alege un un număr spectaculos, se va antrena timp de o săptămână și va demonstra în fața unui juriu că poate face asta!

Săptămână de săptămână vedetele își vor pune la bătaie noi și noi talente și vor încerca sa facă lucruri pe care nu le-au mai făcut niciodată: de la dans, acrobații, mers prin foc sau jonglerii spectaculoase, salt cu parașuta sau spectacole de musical.

Antena 1 a anunțat zilele trecute achiziția unui alt format internațional, Temptation Island - Insula iubirii, care va fi filmat în Thailanda, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Potrivit presei străine, Antena 1 va începe producția show-ului în luna februarie, urmând să fie difuzat în aprilie, în prime-time. În joc vor intra opt vedete autohtone.

Cum arată show-ul TV:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • inainte sa comentati cititi macar stirile de pe acest site? Cele mai urmarite emisiuni ale antenei 1 sunt cele ale lui Dan Negru. Deocamdata e cel care ridica audienta postului prin tot ce face acolo; si cu Next Star, si cu Te pui cu blondele sau cu revelioanele...
  • Formatul e interesant ... Nu as zice ca e asemanator cu ce zice lumea mai sus , are cate ceva din mai multe formate , dar nu il pot asemana cu niciunul.

    Oricum nu conteaza cat de bun e formatul ... A1 intodeauna il face praf ... a se vedea Hell's Kitchen , Dancing with Stars , Top Chef si multe altele ... deci FAIL Again ? , eu unul asa presupun ... :)
  • Ai vazut filmuletul? Nu are treaba cu Got Talent. E un fel de Te cunosc de undeva doar ca nu se canta ci fac tot felul de probe ciudate. Nu e cu eliminare, sunt aceleasi 8 vedete un sezon intreg
  • Astia chiar nu se satura , a luat protv Tumble a luat si astia ceva asemanator . Sunt incredibil de prosti.

Trimite un comentariu