Skip to main content

VIDEO. Antena 1 pregăteşte un nou show pentru primăvara viitoare I Can Do That. Dan Negru va fi prezentator

 
I Can Do That image (2)
I Can Do That image (2)

I Can Do That image (2)

Publicitate

Antena 1 a achiziţionat o nouă emisiune pentru primăvara lui 2015, ”I Can Do That”, un format israelian. Din informaţiile paginademedia.ro, Dan Negru va fi prezentatorul emisiunii. Show-ul va provoca în fiecare săptămână vedetele intrate în concurs să se întreacă în numere artistice unice.

Aceştia pot fi campioni la muzică, sport sau televiziune. Fiecare vedetă care va concura în noul show de la Antena 1 îşi va alege un un număr spectaculos, se va antrena timp de o săptămână şi va demonstra în faţa unui juriu că poate face asta!

Săptămână de săptămână vedetele îşi vor pune la bătaie noi şi noi talente şi vor încerca sa facă lucruri pe care nu le-au mai făcut niciodată: de la dans, acrobaţii, mers prin foc sau jonglerii spectaculoase, salt cu paraşuta sau spectacole de musical.

Antena 1 a anunţat zilele trecute achiziţia unui alt format internaţional, Temptation Island - Insula iubirii, care va fi filmat în Thailanda, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Potrivit presei străine, Antena 1 va începe producţia show-ului în luna februarie, urmând să fie difuzat în aprilie, în prime-time. În joc vor intra opt vedete autohtone.

Cum arată show-ul TV:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan sp dan sp
    inainte sa comentati cititi macar stirile de pe acest site? Cele mai urmarite emisiuni ale antenei 1 sunt cele ale lui Dan Negru. Deocamdata e cel care ridica audienta postului prin tot ce face acolo; si cu Next Star, si cu Te pui cu blondele sau cu revelioanele...
  • tony tony
    Daca il pun pe Negru prezentator nu va fi de mirare daca emisiunea va ajunge chiar pe 3 la audienta.
  • pArA pArA
    Formatul e interesant ... Nu as zice ca e asemanator cu ce zice lumea mai sus , are cate ceva din mai multe formate , dar nu il pot asemana cu niciunul.

    Oricum nu conteaza cat de bun e formatul ... A1 intodeauna il face praf ... a se vedea Hell's Kitchen , Dancing with Stars , Top Chef si multe altele ... deci FAIL Again ? , eu unul asa presupun ... :)
  • alex alex
    Nu o sa ma cobor la nivelul tau , dar totusi iti multumesc .
  • 1q 1q
    alex: hai sictir postacule !
  • Horea Horea
    Ai vazut filmuletul? Nu are treaba cu Got Talent. E un fel de Te cunosc de undeva doar ca nu se canta ci fac tot felul de probe ciudate. Nu e cu eliminare, sunt aceleasi 8 vedete un sezon intreg
  • iulia1 iulia1
    E un fel de Got Talent dar cu vedete.
    Tumble e cu gimnastica, acrobatii.
  • alex alex
    Defapt rectific , e o copie ieftina a formatului Got Talent
  • alex alex
    Astia chiar nu se satura , a luat protv Tumble a luat si astia ceva asemanator . Sunt incredibil de prosti.

Trimite un comentariu

sus