Skip to main content

Antena 1 va avea un fel de Vara ispitelor, filmat în Thailanda. Când va fi difuzată producţia

 
DSC04654
DSC04654

DSC04654

Publicitate

Postul Antena 1 va lansa în primăvara anului 2015 un nou format, Temptation island - Insula iubirii, ce va fi filmată în Thailanda, anunţă postul de televiziune. Show-ul va fi produs de Claudiu Oprea, producătorul X Factor de la Antena 1.

Formatul emisiunii Temptation island este foarte asemănător cu producţia Vara ispitelor (format local), difuzat de Pro TV la începutul anilor 2000. „Cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality –show şi vor afla astfel daca cel/cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor”, anunţă postul de televiziune. Opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Emisiunea Vara ispitelor, produsă atunci de Mona Segall, a lansat vedete precum Cosmina Păsărin (venită la emisiune alături de iubitul ei), dar şi „ispitele”, Bogdan Vlădău şi Victor Slav. Formatul emisiunii a ajuns până acum în 19 ţări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Argentina, Rusia, Suedia, Danemarca şi Portugalia.

Filmările se vor desfăşura în sistem de reality, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.

Antena 1 a deschis deja lista pentru cei care îşi doresc să participe la „Temptation Island-Insula Iubirii” pe casting.a1.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Banuiesc ca formatul va fi plin de cocalari si pitzipoance pe post de ispite ... Nu stiu sa zic daca va avea succes , dar tinand cont ca lumea se uita la Acces DinRect si la Capatos , s-ar putea sa fie un format exact pe tiparul A1 , cu multa tiganie , scandaluri si facaturi ...
  • fabi fabi
    Antena 1 mai bine s-ar trezi la realitate o data si ar lansa versiunea HD a postului. Chiar va fi pacat de exemplu la acest reality show sa nu poti vedea decorul natural din Thailanda in HD + cu ce va mai veni nou in 2015
  • alex alex
    Oare sa fie Varciu prezentator ?
    Iar o sa fie un esec , copia nu va avea niciodata valoare
  • iulia1 iulia1
    Antena 1 iar copiaza Pro TV-ul. Pro-ul a anuntat I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!, evident nu se putea lasa mai prejos Antena si au scos Temptation island.
  • alex anton savanciuc alex anton savanciuc
    :)))))) chiar ma gandeam de ce intarzie sa apara antena cu unreality show filmat afara, dupa de pro tv a anuntat ca va face unul in africa. garantez de acum ca la antena va fi un esec total. de ce? nu stiu. poate pentru ca TOT ce au copiat dupa Pro a fost un esec? sau poate pentru ca, efectiv, nu poti evolua doar facand copii xerox dupa tot ce face liderul ultimilor 20 de ani in televiziunea romaneasca...

Trimite un comentariu

sus