Skip to main content

AUDIENȚE. Joi, cea mai aglomerată seară: Finalul Suleyman, Next Star, meciuri și handbal

 

Suleyman_Magnificul_libertatea
Seara de joi a fost una aglomerat[ pentru televiziunile din România. În afară de finalul serialului Suleyman de la Kanal D și emisiunea de divertisment a lui Dan Negru, NextStar, aseară au fost și două meciuri de Europa League, în care au jucat Steaua și Astra, dar și meciul de handbal dintre România și Ucraina.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele celor mai importante programe de joi seara:

Finalul Suleyman, urmărit de 1,5 milioane de persoane

Ultimul episod din Suleyman a fost urmărit de 1,5 milioane de persoane din întreaga țară. Kanal D a fost al doilea la nivel național, după Pro TV, care a avut un film din 2013, Ninja: Răzbunarea.

La orașe a condus Kanal D, cu o medie de 917.000 de telespectatori. Pe locul al doilea au fost „Alții” (Others), unde intră toate posturile nemonitorizate (inclusiv Digi Sport). Nu se poate spune câți dintre telespectatori se uitau la DigiSport și câți la alte canale, dar audiența categoriei a fost mult peste medie. DigiSport a difuzat aseară, de la ora 20.00, meciul Salzburg - Astra.

Pe publicul comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost urmărit de 448.000 de persoane, fiind primul în topul audiențelor, pe intervalul Suleyman. Serialul a avut pe comercial 303.000 de telespectatori.

Audiențele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul Suleyman. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164623.bmp

Categoria Alții (Others) a dominat și pe intervalul NextStar. Antena 1 a fost pe locul trei, între posturile monitorizate, cu 1,1 milioane de privitori. Antena a fost tot pe trei și la orașe, dar pe locul al doilea pe publicul comercial.

Audiențele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul NextStar. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164721.bmp

Seara sportului european: fotbal și handbal

Steaua - Dinamo Kiev a fost difuzat de Digi Sport și Dolce Sport. DigiSport nu are date de audiențe, fiind încadrat la categoria Others. Pe de altă parte, meciul a fost urmărit la Dolce Sport de 456.000 de persoane din întreaga țară, postul clasându-se pe locul al patrulea între posturile monitorizate.

Categoria Others (Alții) a avut cei mai mulți telespectatori, peste media obișnuită.

Meciul de handbal din Campionatul European dintre România și Ucraina, difuzat de TVR 2, a fost urmărit de 545.000 de telespectatori din întreaga țară, pe intervalul de difuzare: 19.10 - 20.46. La orașe, meciul a avut 272.000 de privitori, dintre care 97.000 erau persoane cu vârste între 18 și 49 de ani.

Audiențele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul Steaua - Dinamo Kiev. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164608.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cifrele de aseara chiar sunt interesante.
    Sport.ro și DolceSport, care au difuzat si ele meciul Astrei de la Salzburg nu apar...in schimb OTHERS - inclusiv canalele Digi care au difuzat meciuri din ELeague - a ”explodat” dupa ora 20.00...asta ca să vedeți care este acoperire RCS@RDS...și cât a avut de pierdut pe partea de expunere media LPF dupa ce vindut Liga 1 unor maltezi fără acoperire națională.

Trimite un comentariu