Skip to main content

Nou administrator la Tipografia Intact, după condamnările din dosarul ICA

 
Nou administrator la Tipografia Intact, după condamnările din dosarul ICA
Intact sediu

Intact sediu

Publicitate

Condamnările din dosarul ICA produc efecte în societățile familiei Voiculescu. Potrivit datelor publicate ieri în Monitorul Oficial, Tipografia Intact și-a schimbat administratorul, după ce aceasta a fost condamnată la închisoare cu suspendare.

Mai exact, Vica Ene, condamnata la 3 ani cu suspendare în dosarul ICA, a fost revocată din funcția de administrator unic al Tipografiei Intact, conform unei decizii luate în 19 august de acționarii societății. Î

În locul ei a fost numit Grigore Florin, pentru un mandat de 4 ani, până în 18.08.2018.

Acționarii Tipografiei Intact sunt: Camelia-Rodica Voiculescu, Corina-Mirela Voiculescu, Lazăr Mihai și Grupul Industrial Voiculescu și Compania Grivco.

 

Dan Voiculescu a fost condamnat, în dosarul ICA, la de 8 august 2014 la zece ani de închisoare cu executare și confiscarea sediilor Grivco și Antena 3, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului, potrivit HotNews.ro.

Dan Voiculescu a fost acuzat de procurorii DNA, care au instrumentat dosarul privatizării frauduloase, că ar fi cumpărat, cu puțin peste 100.000 de euro, mai bine de 3,5 hectare de teren care aparțineau Institutului, deci statului. Prețul plătit de societatea lui Dan Voiculescu, spun procurorii DNA, ar fi fost de 75 de ori mai mic decât cel real. Prejudiciul creat astfel depășește 60 de milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu