Skip to main content

(P) VIDEO. Campanie de lansare de amploare ArtroHelp Forte de la Zenyth. Două reclame TV diferite. Care sunt componentele campaniei, pe ce posturi TV rulează și ce face noul produs

 

artrohelp intro

Publicitate(P) VIDEO. Campanie de lansare. O componentă TV puternică, print, online și outdoor au marcat lansarea produsului ArtroHelp Forte, de la Zenyth Pharmaceuticals.

Campania de lansare din această toamnă a cuprins două spoturi TV diferite (primul de teasing, care a rulat o săptămână), și un al doilea care explică beneficiile produsului.

Detalii despre campanie, despre componentele lansării, dar și despre produsul ArtroHelp, în continuare.

Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals:

„Vom rula spoturi pe televiziuni din grupul Pro (Pro TV, Pro Cinema, Acasă TV Gold, Sport.ro), Realitatea TV, Kanal D. Avem un concept nou și aici, altceva decât spoturile rulate de Zenyth în campaniile trecute.

Am ales să prezentăm avantajele ArtroHelp Forte într-un cadru modern, high tech. Ne dorim ca mesajul, conținutul informativ al spotului să răspundă nevoilor consumatorului final, deopotrivă persoanei care are probleme cu articulațiile și a încercat numeroase produse până acum, cât și persoanei tinere, active sau sedentare, adeptă a unui stil de viață sănătos, care dorește să își mențină sănătatea articulară.

Dacă până acum, execuția campaniilor trecute ne-a aparținut în totalitate, iar materialele erau lucrate cu totul in house, pentru această campanie tv am apelat la două agenții pentru realizarea celor două spoturi. Astfel, teasingul a fost realizat cu ajutorul Perceptum Concept, iar spotul propriu-zis – cu ajutorul agenției Mindopoly“.

Componenta cea mai importantă a campaniei ArtroHelp Forte este reprezentată de campania TV.

Zenyth a venit cu o abordare inedită la acest capitol, prin rularea timp de o săptămână – în perioada 7-13 noiembrie – a unui spot de teasing, un concept cu totul nou pentru un supliment alimentar.

Spotul abordează lansarea ArtroHelp Forte în spiritul blockbusterelor hollywoodiene, cu un mesaj pe măsură: „În premieră. O nouă viziune în articulații. Cel mai inovator. Cel mai avansat. Cel mai complex produs de la Zenyth! În curând! O nouă viziune în articulații!“.

 

 

După ce a atras cu siguranță atenția asupra produsului ArtroHelp Forte, din 14 noiembrie, comunicarea a intrat pe un făgaș normal.

Campania continuă cu spotul propriu-zis, cu un mesaj ce pune accent pe complexitatea formulei, pe ingredientele și beneficiile produsului.

 

 

Campania ArtroHelp Forte are de asemenea o componentă de print (reviste de sănătate, reviste pentru femei), una outdoor și o componentă online (advertoriale, bannere pe site-uri importante, Facebook, Google Adwords), un mod practic și modern de comunicare. De asemenea, cu ocazia lansării ArtroHelp Forte, site-ul artrohelp.ro a îmbrăcat haine noi, layoutul a fost schimbat cu unul modern, mobile responsive.

artrohelp site

Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals

„După ce am făcut din ColonHelp și conceptul de detoxifiere un fenomen în România, este momentul ca Zenyth să reintre în joc. Cartea pe care am pariat în această toamnă este produsul ArtroHelp Forte.

Am ales să intrăm pe piața de articulații, o piață matură și dezvoltată încă din luna februarie, când am lansat două produse de îngrijire a articulațiilor - ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm. Îngrijirea articulațiilor necesită o abordare integrativă, multidirecțională, așa că ne-am hotărât să venim cu un produs mult mai complex.

Ne-am reinventat, am făcut update la gama ArtroHelp și am creat cel mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth: ArtroHelp Forte“.

Tot mai multe persoane tinere și active au probleme cu articulațiile

Cine nu a experimentat măcar o dată o durere de spate? Cine nu a luat măcar o dată antiinflamatoare pentru o durere articulară care îi afecta activitatea zilnică?

Durerile articulare sunt una dintre cele mai frecvente probleme pentru care pacienții ajung la farmacie și, în același timp, unul dintre cele mai frecvente motive de absență de la locul de muncă.

Deși suntem tentați să credem că problemele articulare sunt apanajul vârstei a treia, lucrurile nu stau deloc așa... Tot mai multe persoane tinere și active au probleme cu articulațiile. Iar ArtroHelp Forte este o soluție la îndemână!

ArtroHelp Forte ridică ștacheta pe piața suplimentelor pentru articulații

saritura in inaltimeArtroHelp Forte este un supliment alimentar 100% natural destinat îngrijirii articulațiilor.

ArtroHelp Forte este mai mult decât un produs pentru articulații, ArtroHelp Forte reprezintă o nouă filozofie în îngrijirea articulațiilor, o abordare integrativă și multidirecțională a problemelor articulare. Duce îngrijirea articulațiilor la cel mai înalt nivel, oferind cele mai bune ingrediente, optim dozate, pentru funcționarea sistemului osteo-articular.

Pentru îngrijirea completă a articulațiilor ai nevoie de colagen, glucozamină și condroitină, plante cu proprietăți antiinflamatoare, un supliment de magneziu, unul de antioxidanți și un produs cu enzime, pentru asimilarea optimă a celorlalte produse.

Cele mai produse pentru articulații conțin unul-două ingrediente, în doze mici, și abordează îngrijirea articulațiilor dintr-o singură direcție. ArtroHelp Forte are o formulă revoluționară, care reunește toate cele șase produse într-unul singur, asigurând îngrijirea completă a tuturor articulațiilor.

ArtroHelp Forte este un produs 6 în 1:

1. 5000 mg Colagen hidrolizat tip I și II, pentru îngrijirea cartilajelor articulare.
2. 1400 mg Glucozamină + Condroitină, pentru încetinirea degradării articulațiilor.
3. 1500 mg Harpagophytum + Boswellia, pentru menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.
4. 900 mg Magneziu marin, pentru menținerea sănătății sistemului muscular.
5. Complex antioxidant: Vitamina C + Caroteni, pentru blocarea radicalilor liberi din articulații.
6. Complex enzimatic: Bromelaină + Papaină, pentru bioabsorbția nutrienților.

colaj artrohelp

ArtroHelp Forte se adresează:

• Persoanelor cu job de birou, care din pricina sedentarismului pot avea probleme cu articulațiile.
• Persoanelor care depun muncă fizică solicitantă sau au greutate în exces, ceea ce pune presiune pe articulații.
• Persoanelor care merg la sală frecvent, sportivilor, care își suprasolicită articulațiile.
• Vârstnicilor cu diferite probleme articulare.

Calitatea care convinge!

„Sloganul care descrie filozofia Zenyth Pharmaceuticals este „Mai multă educație, mai multă sănătate“. Suntem conștienți că secretul sănătății nu este lipsa medicamentelor, cât lipsa educației în spirit preventiv. Acesta este motivul pentru care ne canalizăm eforturile nu doar pe cercetare și studiu permanent, pentru a dezvolta cele mai bune formule pentru produsele noastre, ci și pe educarea populației în spiritul vieții sănătoase.

Acest lucru l-am făcut încă de la început și îl facem și acum cu ArtroHelp Forte, latura educativă ocupând un loc important și în această campanie. De asemenea, suntem siguri că toți cei care au încercat vreunul dintre produsele noastre s-au convins de înalta valoare a acestora, de calitatea premium a ingredientelor folosite. Suntem siguri că și de această dată, în cazul ArtroHelp Forte, calitatea va convinge“, încheie reprezentantul Zenyth Georgeta Licsandru.

Mai multe informații despre produsul ArtroHelp Forte găsiți pe site-ul www.artrohelp.ro.

foto spot teaser

 

foto spot lung

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu