Skip to main content

(P) VIDEO. Campanie de lansare de amploare ArtroHelp Forte de la Zenyth. Două reclame TV diferite. Care sunt componentele campaniei, pe ce posturi TV rulează şi ce face noul produs

 
artrohelp intro
artrohelp intro

artrohelp intro

Publicitate



(P) VIDEO. Campanie de lansare. O componentă TV puternică, print, online şi outdoor au marcat lansarea produsului ArtroHelp Forte, de la Zenyth Pharmaceuticals.

Campania de lansare din această toamnă a cuprins două spoturi TV diferite (primul de teasing, care a rulat o săptămână), şi un al doilea care explică beneficiile produsului.

Detalii despre campanie, despre componentele lansării, dar şi despre produsul ArtroHelp, în continuare.

Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals:

„Vom rula spoturi pe televiziuni din grupul Pro (Pro TV, Pro Cinema, Acasă TV Gold, Sport.ro), Realitatea TV, Kanal D. Avem un concept nou şi aici, altceva decât spoturile rulate de Zenyth în campaniile trecute.

Am ales să prezentăm avantajele ArtroHelp Forte într-un cadru modern, high tech. Ne dorim ca mesajul, conţinutul informativ al spotului să răspundă nevoilor consumatorului final, deopotrivă persoanei care are probleme cu articulaţiile şi a încercat numeroase produse până acum, cât şi persoanei tinere, active sau sedentare, adeptă a unui stil de viaţă sănătos, care doreşte să îşi menţină sănătatea articulară.

Dacă până acum, execuţia campaniilor trecute ne-a aparţinut în totalitate, iar materialele erau lucrate cu totul in house, pentru această campanie tv am apelat la două agenţii pentru realizarea celor două spoturi. Astfel, teasingul a fost realizat cu ajutorul Perceptum Concept, iar spotul propriu-zis – cu ajutorul agenţiei Mindopoly“.

Componenta cea mai importantă a campaniei ArtroHelp Forte este reprezentată de campania TV.

Zenyth a venit cu o abordare inedită la acest capitol, prin rularea timp de o săptămână – în perioada 7-13 noiembrie – a unui spot de teasing, un concept cu totul nou pentru un supliment alimentar.

Spotul abordează lansarea ArtroHelp Forte în spiritul blockbusterelor hollywoodiene, cu un mesaj pe măsură: „În premieră. O nouă viziune în articulaţii. Cel mai inovator. Cel mai avansat. Cel mai complex produs de la Zenyth! În curând! O nouă viziune în articulaţii!“.

După ce a atras cu siguranţă atenţia asupra produsului ArtroHelp Forte, din 14 noiembrie, comunicarea a intrat pe un făgaş normal.

Campania continuă cu spotul propriu-zis, cu un mesaj ce pune accent pe complexitatea formulei, pe ingredientele şi beneficiile produsului.

Campania ArtroHelp Forte are de asemenea o componentă de print (reviste de sănătate, reviste pentru femei), una outdoor şi o componentă online (advertoriale, bannere pe site-uri importante, Facebook, Google Adwords), un mod practic şi modern de comunicare. De asemenea, cu ocazia lansării ArtroHelp Forte, site-ul artrohelp.ro a îmbrăcat haine noi, layoutul a fost schimbat cu unul modern, mobile responsive.

artrohelp site

Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals

„După ce am făcut din ColonHelp şi conceptul de detoxifiere un fenomen în România, este momentul ca Zenyth să reintre în joc. Cartea pe care am pariat în această toamnă este produsul ArtroHelp Forte.

Am ales să intrăm pe piaţa de articulaţii, o piaţă matură şi dezvoltată încă din luna februarie, când am lansat două produse de îngrijire a articulaţiilor - ArtroHelp Repair şi ArtroHelp Calm. Îngrijirea articulaţiilor necesită o abordare integrativă, multidirecţională, aşa că ne-am hotărât să venim cu un produs mult mai complex.

Ne-am reinventat, am făcut update la gama ArtroHelp şi am creat cel mai avansat produs pentru articulaţii de la Zenyth: ArtroHelp Forte“.

Tot mai multe persoane tinere şi active au probleme cu articulaţiile

Cine nu a experimentat măcar o dată o durere de spate? Cine nu a luat măcar o dată antiinflamatoare pentru o durere articulară care îi afecta activitatea zilnică?

Durerile articulare sunt una dintre cele mai frecvente probleme pentru care pacienţii ajung la farmacie şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai frecvente motive de absenţă de la locul de muncă.

Deşi suntem tentaţi să credem că problemele articulare sunt apanajul vârstei a treia, lucrurile nu stau deloc aşa... Tot mai multe persoane tinere şi active au probleme cu articulaţiile. Iar ArtroHelp Forte este o soluţie la îndemână!

ArtroHelp Forte ridică ştacheta pe piaţa suplimentelor pentru articulaţii

saritura in inaltimeArtroHelp Forte este un supliment alimentar 100% natural destinat îngrijirii articulaţiilor.

ArtroHelp Forte este mai mult decât un produs pentru articulaţii, ArtroHelp Forte reprezintă o nouă filozofie în îngrijirea articulaţiilor, o abordare integrativă şi multidirecţională a problemelor articulare. Duce îngrijirea articulaţiilor la cel mai înalt nivel, oferind cele mai bune ingrediente, optim dozate, pentru funcţionarea sistemului osteo-articular.

Pentru îngrijirea completă a articulaţiilor ai nevoie de colagen, glucozamină şi condroitină, plante cu proprietăţi antiinflamatoare, un supliment de magneziu, unul de antioxidanţi şi un produs cu enzime, pentru asimilarea optimă a celorlalte produse.

Cele mai produse pentru articulaţii conţin unul-două ingrediente, în doze mici, şi abordează îngrijirea articulaţiilor dintr-o singură direcţie. ArtroHelp Forte are o formulă revoluţionară, care reuneşte toate cele şase produse într-unul singur, asigurând îngrijirea completă a tuturor articulaţiilor.

ArtroHelp Forte este un produs 6 în 1:

1. 5000 mg Colagen hidrolizat tip I şi II, pentru îngrijirea cartilajelor articulare.
2. 1400 mg Glucozamină + Condroitină, pentru încetinirea degradării articulaţiilor.
3. 1500 mg Harpagophytum + Boswellia, pentru menţinerea elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor.
4. 900 mg Magneziu marin, pentru menţinerea sănătăţii sistemului muscular.
5. Complex antioxidant: Vitamina C + Caroteni, pentru blocarea radicalilor liberi din articulaţii.
6. Complex enzimatic: Bromelaină + Papaină, pentru bioabsorbţia nutrienţilor.

colaj artrohelp

ArtroHelp Forte se adresează:

• Persoanelor cu job de birou, care din pricina sedentarismului pot avea probleme cu articulaţiile.
• Persoanelor care depun muncă fizică solicitantă sau au greutate în exces, ceea ce pune presiune pe articulaţii.
• Persoanelor care merg la sală frecvent, sportivilor, care îşi suprasolicită articulaţiile.
• Vârstnicilor cu diferite probleme articulare.

Calitatea care convinge!

„Sloganul care descrie filozofia Zenyth Pharmaceuticals este „Mai multă educaţie, mai multă sănătate“. Suntem conştienţi că secretul sănătăţii nu este lipsa medicamentelor, cât lipsa educaţiei în spirit preventiv. Acesta este motivul pentru care ne canalizăm eforturile nu doar pe cercetare şi studiu permanent, pentru a dezvolta cele mai bune formule pentru produsele noastre, ci şi pe educarea populaţiei în spiritul vieţii sănătoase.

Acest lucru l-am făcut încă de la început şi îl facem şi acum cu ArtroHelp Forte, latura educativă ocupând un loc important şi în această campanie. De asemenea, suntem siguri că toţi cei care au încercat vreunul dintre produsele noastre s-au convins de înalta valoare a acestora, de calitatea premium a ingredientelor folosite. Suntem siguri că şi de această dată, în cazul ArtroHelp Forte, calitatea va convinge“, încheie reprezentantul Zenyth Georgeta Licsandru.

Mai multe informaţii despre produsul ArtroHelp Forte găsiţi pe site-ul www.artrohelp.ro.

foto spot teaser

foto spot lung

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus