Skip to main content

(P) VIDEO. Gladiatorii din Veneția, eroii ultimei campanii Canon: Come and see. Cum te ajută tehnologia să spui povești în imagini. Aparatele din ultima gamă Canon, specificații și alte detalii

 

Canon 1

Publicitate

(P) VIDEO. Come and see. Gladiatori în epoca modernă? Lupte în arenă? Ultima reclamă Canon nu e o ficțiune, ci un moment spectaculos surprins cu ultima gamă de aparate. De ce această execuție? Spotul a pornit de la conceptul campaniei: Come and see. Povești adevărate, surprinzătoare, pot fi captate cu ultimele tehnologii din gama Canon.

Înainte de prezentarea aparatelor și de modul în care vă pot ajuta să surpindeți imagini spectaculoase, câteva detalii despre Gladiatorii din reclamă, dar și spotul video.

Cunoscut şi sub numele de Calcio Fiorentino, jocul violent de Calcio Storico (fotbal istoric) este jucat doar în Florenţa, în luna iunie, şi doar de către patru echipe, reprezentând cele patru regiuni ale oraşului.

VIDEO. Spotul Canon Gladiatorii

Calcio Storico, un joc cu tradiție

- Jocul datează din secolul 15 şi a fost jucat iniţial de către aristocraţi şi chiar, ocazional, de către suveranul pontif.

Competiţia modernă – două semifinale, urmate de finală – se desfăşoară în piazza (piaţa) acoperită cu nisip a bisericii Santa Croce, datând din secolul 14.

- Regulile sunt simple. Timp de 50 de minute, două echipe de câte 27 de bărbaţi încearcă să treacă o minge peste un gard de 1,2 m, la oricare dintre capetele terenului, înscriind astfel un gol.

- Jucătorii se pot folosi atât de mâini, cât şi de picioare pentru a pasa mingea şi au voie să-şi imobilizeze adversarii cu manevre de wrestling – sau prin aproape orice altă metodă.

- Echipa câştigătoare primeşte ca trofeu o vacă.

Calcio Storico este doar una dintre oportunităţile revelatoare, unice şi palpitante pe care lumea le oferă dacă sunteţi dispuşi să exploraţi un pic mai departe, să abordaţi o nouă metodă, să schimbaţi direcţia obişnuită.

Canon vă invită să descoperiţi şi să capturaţi aceste momente ca imagini statice sau video. Come and see.

Detalii despre campania Gladiatorii și cum vă ajută tehnologia Canon, aici.

Screen shot 2014-12-08 at 10.10.27 PM

“Știu o poveste”, aplicație Facebook pentru România: Împărtășiți povești și imagini despre locuri unice și puteți câștiga un Canon Powershot G7 X

Noua poziționare globală a Canon – Come and See – este marcată și printr-o campanie dezvoltată pentru România, Știu o poveste, și printr-o aplicație Facebook cu același nume.

Conceptul: Locuri fascinante din România, povești de viață, oameni și experiențele lor așteaptă să fie descoperite. Împărtășiți poveștile despre locuri unice sau oameni de excepție prin aplicația Facebook și puteți câștiga un aparat Canon PowerShot G 7 X. O puteți face prin imagini, text sau video.

Aplicația Facebook Știu o poveste, aici.

Cum puteți surprinde momentele unice cu Canon. Ultima gamă de aparate

Screen shot 2014-12-05 at 10.18.06 AM

Canon EOS 7D mark II

Focalizare permanentă, indiferent de viteza de mișcare. Puteți menține focalizarea asupra subiectului, chiar dacă acesta trece cu viteză prin cadru

O fracțiune de secundă poate fi esențială, de aceea camera EOS 7D Mark II realizează zece capturi complete de 20,2 megapixeli într-o singură secundă.

CALITATE DE EXPOZIŢIE

- produce fotografii imprimate la calitate de expoziţie, pe care le-aţi putea expune cu mândrie oriunde). Chiar și în condiții de ilumnare slabă, surprinde numeroase detalii în fiecare captură.

CAMERA VOASTRĂ, REGULILE VOASTRE

- comenzile de fotografiere, sistemul de focalizare etc, toate pot fi personalizate complet în funcţie de nevoi specifice)

VERSATILITATE

- corp etanş protejat împotriva intemperiilor şi rezistent la lovituri+ sistem GPS încorporat)

REALIZAREA DE FILME CINEMATICE

- permite sa înregistrati atât acţiune rapidă, cât şi mişcări cu încetinitorul line în Full HD;

- poate fi personalizat cu o gama largă de obiective şi accesorii din sistemul EOS

Detalii despre Canon EOS 7D mark II, aici

Screen shot 2014-12-05 at 10.33.46 AM
Canon EOS 100D:

- mică, uşoară şi cu reacţii rapide;

VIAŢA TA SUB FORMA UNUI DOCUMENTAR

-cea mai bună cameră pentru a vă documenta viaţa, poate fi luata oriunde mergeti;

FILMAŢI ÎN FULL HD

-realizaţi cu uşurinţă filme scurte Full HD;

OBŢINEŢI UN ASPECT APARTE
- filtre creative pe camera;

- ecran tactil intuitiv;

Detalii despre Canon EOS 100D, aici

Canon EOS 6D:

- cameră digitala cu obiective interschimbabile

- ideala pentru fotografia portret sau de călătorie, oferind un control strict asupra adâncimii câmpului şi o alegere variată a obiectivelor cu unghi larg EF

- Suficient de uşor de folosit pentru a merge oriunde cu voi şi suficient de puternica pentru a rezista dificultăţilor fotografiei de călătorie

Screen shot 2014-12-05 at 10.11.39 AM

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu