Skip to main content

Pro TV, alte două reality show-uri în pregătire, pe lângă emisiunea din Africa de Sud. O nouă companie va produce show-urile

 
Screen shot 2014-12-08 at 3.16.11 PM
Screen shot 2014-12-08 at 3.16.11 PM

Screen shot 2014-12-08 at 3.16.11 PM

Publicitate

DIRECŢIA REALITY SHOW. Pro TV va avea la anul trei emisiuni reality show în grila de programe. Pe lângă formatul I'm a celebrity, get me out of here, filmat în Africa de Sud, alte două reality show-uri sunt în pregătire la Pro TV. Aceste două show-uri vor fi produse de un nou partener al Pro TV, o companie nou intrată pe piaţa din România. Care este compania?

Despre ce vor fi reality-show-urile:

Este vorba despre o emisiune cu profil de cooking-restaurante şi de una bazată pe poveşti de familie. Ambele vor fi produse de Constantin Entertainment, companie germană intrată de curând în România, care va lucra cu Pro TV.

Ambele emisiuni reality-show vor fi programate în timpul zilei. În timpul zilei, Pro TV are ca producţii doar emisiunea La Măruţă. Antena 1 difuzează Mireasă pentru fiul meu, reality-show care ridică media de audienţă a staţiei Intact în timpul zilei.

Cine este Constantin Entertainment:

Constantin Entertainment a venit de curând pe piaţa din România. Este o companie germană, care produce zeci de formate pentru posturi ca RTL, Sat 1, dar şi pentru staţii din Polonia, Croaţia, Ungaria, Spania sau Marea Britanie. În Elveţia, Constantin Entertainment produce varianta The Voice din ţara cantoanelor.

Ce producţii are Constantin în portofoliu, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TrueDetective TrueDetective
    Recap: Sarbu pleaca din CME, Mainusch devine co-CEO (aug-sep2013), un lituanian devine country manager pe Ro (dec2013), Mona Segall paraseste Pro-ul (apr2014), Constantin intra pe piata din Ro (nov14), primele productii Constantin se vor vedea pe Pro in primavara lui 2015. Cum zicea raposatu' Jobs always connect the dots sau cum am auzit eu intr-un film bun always follow the money.
  • Allex Allex
    Probabil emisiunea cu povestiile de familie va fi difuzata undeva dupa stirile diminetii
  • Florin Florin
    era si timpul sa contracareze.
  • andy andy
    pai si celelalte canale ale trustului?ele nu au nevoie de investitii?in ritmul asta din MediaPro o sa ramana doar Pro tv.La Pro Cinema nu am mai vazut un serial nou de numai stiu cand,Acasa tv este in cadere libera,Sport.ro...acela este orice numai canal de sport nu.Vai de capul ei de strategie
  • Anonim Anonim
    Ooo. Frumos. Emisiunea in Germania a prins enorm de bine la public, sunt curios cum o sa fie in Romania. "Ich bin ein Star-Holt mich hier raus" dureaza aici doua saptamani, iar vedetele sunt puse la probe foarte urate. Sa manange gandaci, inima vie de animale...etc. Daca o sa fie la fel ca cel din Germania o sa fie nebunie mare.
    Orice ar fi, dar cei de la Antene nu o sa poata sa doboare niciodata Pro-ul.
  • ion postacu ion postacu
    Cesnavicius ce-ti mai place RTL-ul...

Trimite un comentariu

sus