Skip to main content

REALITY SHOW. Pro TV va face o emisiune în Africa de Sud: I’m a celebrity, get me out of here

 
Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM
Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM

Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM

Publicitate

UPDATE. Pro TV anunţă că emisiunea despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate va rula cu numele Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munţi, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenţii, 12 vedete, vor fi permanent filmaţi. Comunicatul Pro TV, în articol.

REALITY SHOW. Pro TV va filma o emisiune în Africa de Sud. Postul TV pregăteşte varianta românească a formatului internaţional I’m a celebrity, Get me out of here, iar filmările vor fi făcute în Africa de Sud.

Postul de televiziune a discutat deja cu mai multe vedete care ar urma să participe la viitorul show de televiziune.

I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! este un format britanic în care participă vedete care trebuie să supravieţuiască în condiţii dificile.

Emisiunea a fost produsă iniţial de ITV în 2002 şi a ajuns la sezonul cu numărul 14.

Producţia a ajuns în Statele Unite în 2002, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Mai multe vedete lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni. Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei.

PRO TV, comunicat oficial: Emisiunea va fi dată în Prime-Time. 21 de zile în Africa de Sud

Pro TV anunţă că emisiunea se va numi Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munţi, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenţii, 12 vedete, vor fi permanent filmaţi.

Din comunicatul Pro TV:

Emisiunea va intra în grila PRO TV la începutul anului 2015 cu titlul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi va fi difuzată zilnic în prime-time, fiind în primul rând un test de supravieţuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viaţă somptuos pentru o experienţă extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca în Africa de Sud, într-o tabără amenajată în munţi, la peste 400 de km de Johannesburg, într-o zona total izolată de lumea exterioară. Câştigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei, iar acesta va fi desemnat în funcţie de voturile publicului.

“Ne dorim să oferim telespectatorilor un experiment social spectaculos, un nou format de top care va revoluţiona televiziunea din România. Show-ul promite o experienţă intensă, ce va depăşi bariera ecranului şi va intra zilnic în casele românilor. Creativitatea este una din valorile principale ale PRO TV, care a inovat întotdeauna, având atitudine îndrăzneaţă şi iniţiativă în tot ceea ce face, iar anul 2015 va fi marcat de noi premiere şi show-uri care subliniază aceste valori”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi.
Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice. Fiecare probă câştigată aduce cu sine porţii de mâncare pentru concurenţi, ei având asigurate doar două alimente: fasolea şi orezul, primite periodic. Vor exista şi alte tipuri de probe, mult mai comice, în urma cărora se obţin în special delicatese.

“PRO TV îşi invită telespectatorii la un eveniment special on-air, încărcat de emoţii, distracţie şi surprize. Acest show este unul din cele mai mari formate de reality, cu multe sezoane de succes apreciate de telespectatori din întreaga lume. PRO TV demonstrează încă o dată curajul de a-şi asuma o producţie cu un asemenea nivel de complexitate şi cu o valoare adăugată ridicată. Avem o echipă de producţie formată din adevăraţi profesionişti, pregătiţi să gestioneze responsabilitatea producţiei acestui format de amploare. Mai mult decât un show de televiziune, telespectatorii vor primi divertisment zilnic, distracţie, emoţie si tensiune”, a declarat Melanie Triebel, Head of Production PRO TV.

Publicul este singurul care hotărăşte, prin vot, cine pleacă şi cine rămâne în show, în funcţie de preferinţe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplineşte sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenţii încep să fie eliminaţi, unul singur rămânând câştigător şi primind titlul de Rege sau Regină a junglei.

“I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” este un format ITV Studios, distribuit internaţional de ITV Studios Global Entertainment. Reality-show-ul a fost lansat în 2002 în Marea Britanie, şi apoi preluat cu succes în mai multe ţări din Europa, precum Franţa, Germania, Ungaria, Norvegia, Suedia, dar şi în Statele Unite şi India.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Brusc Willis Brusc Willis
  You're a celebrity, get out of here.
  You're a celebrity, leave us alone.
  _|_
 • Bereczki Bereczki
  De curand am urmarit acest program de televiziune in varianta ungureasca si mi-a placut .A fost cel mai urmarit program de seara .
 • alex alex
  Cum sa fie in direct daca emisiunea se va filma in Africa de Sud in iarna asta
 • jaja jaja
  Nu asa se vorbea si despre visuri la cheie?
 • andrei andrei
  din ce am vazut pe youtube se anunta a fii inca o emisiune de succes :d
 • Allex Allex
  Show-ul va fi in direct?
 • Krantzro Krantzro
  Ce rost are să mai cheltuie atâţia bani ducându-se până în Africa de Sud? Să le dea salariul minim pe economie şi să-i lase să se descurce o lună, în orice oraş din România. Să vezi atunci reality-show!!
 • andy andy
  Nu cred ca tot Prime-Time-ul Pro tv va fi ocupat de aceasta emisiune,oricum va fi interesant de vazut cum vor organiza grila.De la 22:30 nu cred ca va fi deoarece Stirile Pro tv de la ora respectiva sunt pe primul loc pe comercial.
 • Vlad Vlad
  Ar trebui cooptate așa vedete ca Cabral, Kamara , Vîrciu (pt sare și piper) etc., deoarece nu cred că persoane de genul Biancăi Drăgușanu ar accepta să participle într-o astfel de emisiune
 • Florin Florin
  am vazut dupa ca scrie prime time, dar am vazut apoi si stirea cu celelalte reality showuri, care chiar daca nu ii vor lua locul inca lui Maruta, raman un pericol pentru acesta, fiindca daca ele vor performa mai bine Maruta va fi cel putin mutat.
 • Florin Florin
  tot aflu lucruri noi. in general formatul este difuzat in UK de 6 ori pe saptamana, timp de 3 saptamani. doua episoade au o ora, 4 episoade au o ora jumatate. Protv are tupeu daca isi ocupa prime timeul de la 20:30 cu emisiunea asta. sunt sigur ca vor fi cel putin 3 saptamani interesante pe paginademedia.
 • mad79 mad79
  Din pacate Prime time,inseamna 20-23,asa ca infectul de Maruta ramane neatins!
 • andy andy
  Nu cred ca este pe invervalul emisiunii La Maruta,in comunicat precizandu-se ca este programata in Prime-Time.Pe Maruta sigur il vor schimba,cred ca se va incerca ceva nou pe intervalul acela,foarte probabil sa fie in intervalul 17:30-19:00 reality-ul acela cu povesti de familie
 • mad79 mad79
  Daca zic ca este in Prime time,inseamna ca e de la 20 la 23,asa ca din pacate nu va disparea Maruta!
 • danaaa danaaa
  Vedeta e o persoana cunoscuta intr-un spatiu definit. Asta cu nu vem vedete e o prostie. Problema nu e ca nu avem vedete, ci ca au ajuns sa fie astea.

Trimite un comentariu

sus