Skip to main content

Pro TV pregătește Kitchen Nightmares pentru primăvara lui 2015

 

gordon ramsay

Publicitate

 

Un nou format de cooking show la Pro TV. Postul de televiziune va lansa în această primăvară Kitchen Nightmares, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situații extrem de delicate.

Versiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment și îmbunătăți restaurantele. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEF-ul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEF-ul îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu