Skip to main content

Suleyman o ia de la capăt. Serialul turcesc revine din ianuarie la Kanal D

 

suleyman

Publicitate

Nu s-a terminat bine și revine. Serialul Suleyman va fi reluat, de la primul sezon, de Kanal D. Postul l-a programat pe sultan pentru ianuarie 2015, potrivit TV Mania.

Producția care a fost un adevărat fenomen în România va fi difuzată din 3 ianuarie, sâmbăta şi duminica, de la ora 14.45.

Suleyman, sub domnia iubirii a fost difuzat în România, pentru prima dată, în septembrie 2012.

Serialul este filmat într-un decor ce imită Palatul Sultanilor din Istanbul (Topkapi). Costumele personajelor –  rochiile și bijuteriile femeilor, dar și vestimentașia bărbaților de la Curte – sunt recreate după moda vremii, potrivit reprezentanților postului.

Producția a stârnit controverse și proteste puternice în Turcia, pentru ca sultanul Suleyman este prezentat din ipostaza de om cu vicii și pasiuni și nu ca un erou al istoriei. Criticii au invocat și o prea mare libertate a scenariștilor în interpretarea evenimentelor istorice și a vieții sultanului.

Chiar de la primele episoade serialul turcesc s-a remarcat în audiențe, depășind Pro TV, după cum Suleyman o ia de la capăt. Serialul turcesc revine din ianuarie la Kanal D a scris AICI.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @geo, ProTV a obtinut cu filmul Casino Royale 12.6 rating, si 28.3% share, pe commercial. Editia MasterChef de luni a obtinut 10.1 rating, iar marti a obtinut 10.3 rating, pe targetul comercial.
  • Pai nu a mai publicat cam de ceva vreme audientele...poate este ocupat cu alte lucruri mai importante...Chiar eram curios sa aflu ce a facut agentul 007 pe ProTV, ultimele editii ale Master Chef-ului,,,

Trimite un comentariu