Skip to main content

SURSĂ PENTRU PRESĂ. Paginademedia.ro, în Top 5 mai citate site-uri în ultimele două luni

 

Cele mai citate siteuri octombrie-noiembrie

Publicitate

Paginademedia.ro își menține locul între cele mai citate site-uri în presa scrisă. În lunile octombrie-noiembrie, site-ul a fost în top 5, potrivit monitorizării realizate de compania mediaTrust.

În perioada 1 octombrie-30 noiembrie, Paginademedia.ro a avut nouă mențiuni. Cel mai citat site a fost HotNews.ro, cu 71 de mențiuni, urmat de Ziare.com și rtv.net (câte 16), dcnews (13), Paginademedia.ro și cancan.ro (câte 9). Locurile următoare, la egalitate (5 mențiuni), au fost ocupate de zf.ro, gandul.info și realitatea.net.

Topul celor mai citate site-uri în presa scrisă în perioada 1 octombrie-30 noiembrie:

Cele mai citate siteuri octombrie-noiembrie

Sursa: mediaTrust

La monitorizarea precedentă, în lunile septembrie și octombrie, Paginademedia.ro a fost pe locul trei în topul celor mai citate site-uri în presa scrisă. Topul, aici.

Clasamentul general, condus de posturile de știri: Realitatea, Antena 3, România TV și B1

Televiziunile de știri sunt cele mai preluate surse de către presa scrisă. Topul general al celor mai citate surse în print este condus de Realitatea TV (138 de mențiuni), urmată de Antena 3 și România TV (cu câte 108 mențiui) și B1 TV, cu 98 de mențiuni.

Top 10 este completat de HotNews (71 de citări), Digi 24 (59), Pro TV (27 de mențiuni), Ziarul Financiar și Evenimentul zilei (23 de citări), TVR 1 (22) și Kiss FM (18).

Topul celor mai citate surse media în presa scrisă în perioada 1 octombrie-30 noiembrie:

Surse media octombrie-noiembrie 2014

Sursa: mediaTrust

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu