Skip to main content

VIDEO. Sorin Ovidiu Vîntu, liber și pe online. După ce și-a lansat blog, acum e și pe Facebook.

 

sorin ovidiu vantu
Fostul patron al Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu, proaspăt ieșit din închisoare, și-a lansat pagină de Facebook, după ce în urmă cu câteva săptămâni acesta își făcuse blog.

Publicitate

Vîntu a postat, cu ocazia lansării sale pe Facebook, un filmuleț în care își anunță intențiile.

„Am inițiat acest cont de Facebook. Am reintrat în viața socială a României, încercând cu ajutorul vostru să vă sensibilizez pentru a schimba întreaga clasă politică din România. Vreau să introducem un nou sistem politic, generator de valori și nu de dobitoci, ca cei pe care îi vedem astăzi. Vă mulțumesc, la revedere”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Omul de afaceri a încheiat înregistrarea într-un mod „dramatic”, apinzându-și țigara și trăgând din ea.

Sorin Ovidiu Vîntu a ieșit din închisoare în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiind eliberat condiționat. El fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • comentariile de pe pg lui sunt mortaleeeeee!!auzi cica "Domnu Sorin, aveți să mă împrumutați cu un milion de dolari până la salariu?
  • comentariile de pe pg lui sunt mortaleeeeee!!auzi cica "Domnu Sorin, aveți să mă împrumutați cu un milion de dolari până la salariu?" ahaahahahaah hahahahah stai stai hahahahahahaha!!
  • In stravechea traditie a presei romanesti, acest site care se vrea elitist nu a scapat ocazia de a-l populariza pe batranul delapidator care acum se vrea reper moral. A fost suficient timp un model al politicienilor, care il respectau timid.

Trimite un comentariu