Skip to main content

VIDEO. Sorin Ovidiu Vîntu, liber şi pe online. După ce şi-a lansat blog, acum e şi pe Facebook.

 
sorin ovidiu vantu
sorin ovidiu vantu

sorin ovidiu vantu

Fostul patron al Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu, proaspăt ieşit din închisoare, şi-a lansat pagină de Facebook, după ce în urmă cu câteva săptămâni acesta îşi făcuse blog.

Vîntu a postat, cu ocazia lansării sale pe Facebook, un filmuleţ în care îşi anunţă intenţiile.

„Am iniţiat acest cont de Facebook. Am reintrat în viaţa socială a României, încercând cu ajutorul vostru să vă sensibilizez pentru a schimba întreaga clasă politică din România. Vreau să introducem un nou sistem politic, generator de valori şi nu de dobitoci, ca cei pe care îi vedem astăzi. Vă mulţumesc, la revedere”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Omul de afaceri a încheiat înregistrarea într-un mod „dramatic”, apinzându-şi ţigara şi trăgând din ea.

Sorin Ovidiu Vîntu a ieşit din închisoare în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiind eliberat condiţionat. El fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stanciu Nicolae Stanciu Nicolae
    Doresc o intrevedere intre patru ochi (fara ochelari) .
    Cu stima ,
    Stanciu Nicolae
  • Alin Alin
    comentariile de pe pg lui sunt mortaleeeeee!!auzi cica "Domnu Sorin, aveți să mă împrumutați cu un milion de dolari până la salariu?
  • Alin Alin
    comentariile de pe pg lui sunt mortaleeeeee!!auzi cica "Domnu Sorin, aveți să mă împrumutați cu un milion de dolari până la salariu?" ahaahahahaah hahahahah stai stai hahahahahahaha!!
  • mihai mihai
    Parca e o stire TimesNewRoman :)))
  • sov sov
    O groază de puscăriași pe facebook...
  • Vasile Vasile
    In stravechea traditie a presei romanesti, acest site care se vrea elitist nu a scapat ocazia de a-l populariza pe batranul delapidator care acum se vrea reper moral. A fost suficient timp un model al politicienilor, care il respectau timid.

Trimite un comentariu

sus